Actuele koersen (kg):
Goud €59.732
Zilver €729
    
Terug
Overige vragen
Gerelateerde vragen
Wat houdt het goudakkoord in? Wat is het Central Bank Gold Agreement? Wat betekent het LBMA keurmerk? Hoe werkt de btw margeregeling op zilveren munten? Waar liggen de bovengrondse goudvoorraden? Hoe weet ik of het goud echt is? Waaruit bestaat de vraag en aanbod van goud? (The Golden Tree) Welke landen hebben de grootste productie van goud? Waarom stijgt of daalt de goudprijs? Betaal ik btw over zilver? Hoeveel goud bevat een gouden beleggingsmunt? Hebben goudbaren een certificaat? Welke landen hebben de grootste goudvoorraad? Waarom is goud zo waardevol? Hoeveel goud komt jaarlijks uit recycling? Kan zilver verkleuren? Wat is het verschil tussen zilveren munten en zilverbaren? Hoeveel goud wordt er gebruikt in de industrie? Wat is goud? Wordt de goudprijs gemanipuleerd? Hoe kan ik investeren in goud? Waarom bezitten centrale banken zoveel goud? Hoe wordt goud gerecycled? Wat is de dagelijkse fixing voor goud? Zijn er nog andere toepassingen voor goud? Kies ik platina en palladium munten of baren? Hoe lang duurt het om een goudmijn op te starten? Wat is de levensduur van een goudmijn? Welke zilveren munt kan je het best kopen? Is goud schaars? Mag de overheid goud opeisen (confisqueren)? Hoeveel goud is er in de wereld? Wat is een ETF? Wat is het verschil tussen gouden munten en goudbaren? Welke gouden munt kan je het best kopen? Welk Nederlands muntgeld wordt gebruikt voor beleggingen? Waarom zijn gouden munten en baren duurder dan de goudprijs? Waarom moet ik goud kopen? Kies ik gouden munten of goudbaren? Wat betekent de spotprijs? Hoeveel goud wordt er gebruikt voor goudbaren en gouden munten? Hoeveel goud komt er jaarlijks uit goudmijnen? Waar wordt goud gevonden in de wereld? Kun je goud vervalsen met wolfraam (tungsten)? Is goud vrijgesteld van btw? Hoe schadelijk zijn goudmijnen voor het milieu? Hoeveel goud zit er nog in de grond? Wat betekent karaat? Hoe wordt het gewicht van goud uitgedrukt? Hoe groot is de goudmarkt? Welke grootte goudbaar of munt kies ik Welke beleggingsmunten zijn er? Betaal ik btw over platina en palladium? Hebben zilverbaren een certificaat? Hoeveel zilver bevat een zilveren beleggingsmunt? Welke zilverbaar kan ik het beste kiezen? Hoe heeft de goudprijs zich over langere termijn ontwikkeld? Goedkoopste aanbieder goud Waarom hebben landen een goudvoorraad? Wat is het verschil tussen platina en palladium? Wanneer verliet Nederland de goudstandaard? Komt goud ooit weer terug als geld? Waar staat Nederland in de top 10 van goudlanden? Hoeveel goud wordt er gebruikt voor juwelen? Welke soorten goudmijnen zijn er? Wat zijn beleggingsmunten (bullion coins)?
Waar kan ik goud kopen?

Vandaag de dag is de meest gemakkelijke optie om goud en zilver online te kopen. Er zijn in Nederland verschillende aanbieders en er is veel overlap in het assortiment. Bij Hollandgold bent u altijd verzekerd van een scherpe prijs, omdat wij goedkoop kunnen inkopen. Ook hebben we de meest gangbare munten en baren vaak op voorraad, zodat we deze snel kunnen uitleveren.

U kunt bij Hollandgold het goud verzekerd laten versturen, maar het is ook mogelijk uw bestelling op afspraak bij ons op kantoor op te halen. Bestelt u voor minder dan €10.000, dan kunt u ook anoniem aankopen. Boven dat bedrag is legitimatie verplicht.

Is het gelukt? Laat het ons weten!
Is uw vraag niet beantwoord?
Vul dan het contactformulier in met uw vraag.
Of neem telefonisch contact met ons op: 
+31(0)88 468 8400