Actuele koersen (kg): Goud €60.818 Zilver €675
    

Privacy en Veiligheid

In de edelmetalen branche is vertrouwen en privacy een belangrijk aspect. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen en uw persoonlijke informatie vertrouwelijk te behandelen. Op deze pagina laten wij u weten welke gegevens wij verzamelen als u gebruikt maakt van onze diensten en/of onze website. De nieuwe databeschermingswet van de EU (AVG / GDPR) is op 25 mei 2018 in werking getreden en op basis hiervan hebben wij ons beleid, de interne processen en documentatie verder aangescherpt. Daarmee voldoen we aan alle nieuwe eisen en zijn uw persoonlijke gegevens nog veiliger bij ons.

Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van Holland Gold. U dient zich ervan bewust te zijn dat Holland Gold niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van onze diensten en/of website geeft u aan het privacy beleid te accepteren. Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van onze diensten en/of website. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

U kunt ons volledige beleid in volgende documenten lezen:

Onderstaand geven wij in het kort aan hoe wij met uw gegevens omgaan:

Gegevens
De gegevens die u zelf invult tijdens het bestellen, zoals uw naam, bezorgadres en natuurlijk ook uw e-mailadres, die gegevens gebruiken we om uw bestelling op het juiste moment en de juiste plek te bezorgen. In sommige gevallen hebben we ook uw telefoonnummer nodig. Alle gegevens die u invult op de website van Holland Gold worden bewaard in onze database. Deze is beveiligd met de modernste technieken.

Persoonlijke aanbevelingen
Terwijl u winkelt bij Holland Gold proberen wij u zo goed mogelijk te helpen in het maken van de juiste keuzes, net als in een fysieke winkel. Hiervoor gebruiken we bijvoorbeeld uw zoekopdracht, maar ook informatie over uw vorige aankopen en artikelen die u hebt bekeken. Dankzij deze informatie kunnen we u de beste persoonlijke aanbevelingen doen. Als u inlogt op uw account kunt u gemakkelijk inzien welke gegevens wij van u bewaren, zoals uw adres, bestelgeschiedenis. Wil u meer weten over hoe Holland Gold omgaat met uw gegevens? Bekijk dan ons privacybeleid.

Hoelang slaan jullie mijn gegevens op?
We zijn wettelijk verplicht om uw gegevens minstens 7 jaar te bewaren. Het gaat dan om de gegevens die we gebruiken om uw bestelling te verwerken en de overeenkomst uit te voeren die u met ons (of een verkooppartner) hebt gesloten.  Als u 7 jaar niet actief bent geweest bij Holland Gold, wissen we automatisch alle gegevens die naar u herleidbaar zijn.

Wat weten jullie over mijn surf-, zoek- en klikgedrag?
Net als in een gewone winkel willen we u zo goed mogelijk helpen door uw persoonlijk te benaderen en te inspireren. Dit doen we door onze winkel in te richten aan de hand van uw zoek-, klik- en koopgedrag bij Holland Gold. Hiermee kunnen we u onder andere relevante aanbevelingen doen en e-mails sturen.

Hoe kan ik mijn gegevens inzien?
Bij Holland Gold kunt u zelf de gegevens inzien die we van u bewaren in uw account.

Hoe verwijder ik mijn account?
U kunt vragen om uw klantaccount te verwijderen. U kunt u hiervoor contact opnemen met onze klantenservice.

Gebruiken jullie mijn gegevens om de prijzen per klant aan te passen?
U kunt vragen om uw klantaccount te verwijderen. U kunt u hiervoor contact opnemen met onze klantenservice.

Delen jullie mijn gegevens met derden?
De gegevens die u bij ons achterlaat, delen we alleen met onze partners als zij uw gegevens nodig hebben om hun diensten te kunnen leveren. Onze logistieke partners hebben natuurlijk wel het bezorgadres van uw bestelling nodig. We delen uw gegevens nooit met vreemden. Met onze partners hebben we duidelijke afspraken gemaakt. Zij gaan net zo zorgvuldig met uw gegevens om als wij. In het privacybeleid van Holland Gold vindt u met welk type derde partijen Holland Gold samenwerkt om pakketjes op de juiste plek en op het afgesproken tijdstip te leveren. Hieronder vallen onze verkooppartners en distributie- en logistieke partners zoals MINC en Mikropakket.