Actuele koersen (kg):
Goud €59.832
Zilver €732
    
Terug
Overige vragen
Gerelateerde vragen
Wat is het verschil tussen zilveren munten en zilverbaren? Hoe wordt het gewicht van goud uitgedrukt? Hoeveel goud wordt er gebruikt in de industrie? Hoeveel goud komt er jaarlijks uit goudmijnen? Wat is het verschil tussen platina en palladium? Hoe groot is de goudmarkt? Waarom zijn gouden munten en baren duurder dan de goudprijs? Kies ik gouden munten of goudbaren? Kan zilver verkleuren? Waarom stijgt of daalt de goudprijs? Waar kan ik goud kopen? Waar wordt goud gevonden in de wereld? Wat is goud? Mag de overheid goud opeisen (confisqueren)? Wat zijn beleggingsmunten (bullion coins)? Wat is de dagelijkse fixing voor goud? Wat houdt het goudakkoord in? Is goud vrijgesteld van btw? Hoeveel goud komt jaarlijks uit recycling? Hebben zilverbaren een certificaat? Wat betekent het LBMA keurmerk? Hoeveel goud zit er nog in de grond? Wanneer verliet Nederland de goudstandaard? Hoe heeft de goudprijs zich over langere termijn ontwikkeld? Waarom is goud zo waardevol? Welke zilveren munt kan je het best kopen? Welk Nederlands muntgeld wordt gebruikt voor beleggingen? Wat betekent de spotprijs? Welke landen hebben de grootste goudvoorraad? Hoe kan ik investeren in goud? Hoe schadelijk zijn goudmijnen voor het milieu? Wat is het verschil tussen gouden munten en goudbaren? Hoe wordt goud gerecycled? Hebben goudbaren een certificaat? Zijn er nog andere toepassingen voor goud? Welke landen hebben de grootste productie van goud? Welke grootte goudbaar of munt kies ik Betaal ik btw over zilver? Hoeveel goud is er in de wereld? Kies ik platina en palladium munten of baren? Hoeveel zilver bevat een zilveren beleggingsmunt? Wat is de levensduur van een goudmijn? Hoeveel goud bevat een gouden beleggingsmunt? Hoe lang duurt het om een goudmijn op te starten? Welke beleggingsmunten zijn er? Wat is een ETF? Waar staat Nederland in de top 10 van goudlanden? Komt goud ooit weer terug als geld? Waar liggen de bovengrondse goudvoorraden? Wordt de goudprijs gemanipuleerd? Welke gouden munt kan je het best kopen? Wat is het Central Bank Gold Agreement? Hoeveel goud wordt er gebruikt voor juwelen? Hoe weet ik of het goud echt is? Welke soorten goudmijnen zijn er? Betaal ik btw over platina en palladium? Is goud schaars? Waarom hebben landen een goudvoorraad? Hoeveel goud wordt er gebruikt voor goudbaren en gouden munten? Waarom moet ik goud kopen? Waaruit bestaat de vraag en aanbod van goud? (The Golden Tree) Kun je goud vervalsen met wolfraam (tungsten)? Wat betekent karaat? Hoe werkt de btw margeregeling op zilveren munten? Waarom bezitten centrale banken zoveel goud? Welke zilverbaar kan ik het beste kiezen?
Goedkoopste aanbieder goud

Holland Gold houdt dagelijks de prijzen van onze concurrenten in de gaten. Mocht er een edelmetaalhandelaar goedkoper zijn dan Holland Gold, passen wij onze prijzen aan.


Mocht om de één of andere reden Holland Gold niet de goedkoopste zijn in de markt, neem dan telefonisch contact met ons op. Wij passen voor u onze prijzen aan, indien aan de hieronder genoemde criteria wordt voldaan.

1. De concurrent moet in Nederland zijn gevestigd.

2. De concurrent moet hetzelfde product verkopen en fysiek uitleveren.

3. De concurrent moet een gevestigde betrouwbare partij zijn.

4. De verkoopprijzen van de concurrent moeten onder normale marktomstandigheden tot stand zijn gekomen.

Is het gelukt? Laat het ons weten!
Is uw vraag niet beantwoord?
Vul dan het contactformulier in met uw vraag.
Of neem telefonisch contact met ons op: 
+31(0)88 468 8400