0item(s)

U heeft niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Anoniem kopen

Het is mogelijk om bij Hollandgold een aankoop te doen zonder dat uw persoonsgegevens op de factuur staan. Op uw factuur staat dan ''Balie Verkoop'' vermeld. U kunt de bestelling voldoen via bankoverschrijving, pinnen of een contante betaling. Bij een aankoop waarbij de factuur niet op naam staat, kiezen de meeste cliënten voor een contante betaling om de anonimiteit te garanderen.

Hoe doet u een anonieme aankoop

Op het moment dat u weet welke producten u wilt, kunt u telefonisch een bestelling plaatsen bij onze klantenservice. Let op: het is niet mogelijk om een anonieme aankoop te doen via een e-mail of de webshop. Op het moment dat u telefonisch contact heeft met onze klantenservice wordt de prijs vastgesteld die u betaalt en waarvoor wij de producten leveren, dit is een bindende overeenkomst. Tijdens het telefoongesprek wordt bepaald of het mogelijk is om de anonieme aankoop binnen één week af te ronden. Mocht dit geen optie zijn is een anonieme aankoop geen mogelijkheid tenzij u 75% aanbetaalt. Onderdeel van het telefoongesprek is het maken van een afspraak om de bestelling op onze vestiging af te halen. Op het moment van afhalen betaalt u en krijgt u de bestelde producten direct mee. Wij vragen u niet om een legitimatiebewijs.

Mogelijkheden voor een anonieme aankoop

Bij een ''Balie Verkoop'' die u contant wenst te betalen gelden een aantal regel:

1. Anoniem goud kopen

U kunt anoniem goud kopen tot € 10.000,- per transactie per periode.

2. Anoniem zilver kopen

U kunt anoniem zilver kopen tot € 15.000,- per transactie per periode.

3. Anoniem goud en zilver kopen

U kunt een combinatie van goud en zilver aankopen. Het totaal bedrag mag dan niet hoger zijn dan € 15.000,- per transactie per periode, waarbij het totaal bedrag aan goud niet hoger mag zijn dan € 10.000,-.

Wanneer het aankoop bedrag van een "Balie Verkoop" hoger is dan bovengenoemde bedragen, zullen wij vragen om uw legitimatiebewijs, adres- en contactgegevens. Wij zijn verplicht transacties van echtelieden bij elkaar op te tellen daar zij afkomstig zijn uit hetzelfde vermogen. Ook wanneer meerdere transacties in een korte periode plaatsvinden worden de bedragen bij elkaar opgeteld. Voorgenoemde transacties worden ook wel samengestelde transacties genoemd.