Hollandgold biedt als eerste in Nederland het gouden tientje in een voordeelverpakking aan. Dit voordeelpakket bevat 25 gouden tientjes en is door de lagere prijs een interessant alternatief voor traditionele beleggingsmunten van 1 troy ounce. Dit is een unieke kans om in één keer veel van deze historische gouden munten aan te kopen, want ze worden al sinds 1933 niet meer geslagen.

Koopt u dit voordeelpakket in plaats van 25 losse munten, dan bespaart u een aanzienlijk bedrag. Ook is dit pakket naar verhouding goedkoper dan de meest gangbare beleggingsmunten, zoals de Krugerrand en Maple Leaf van 1 troy ounce.

Gouden tientje in voordeelverpakking

Het gouden tientje met het portret van Wilhelmina werd van 1892 tot en met 1933 in grote oplage geslagen. De munten bestaat voor 90% uit goud en hebben een netto goudgehalte van 6,05 gram. De munten worden tot op de dag van vandaag verhandeld voor de intrinsieke waarde van het goud.

Deze voordeelbundel is goed voor in totaal 151,2 gram aan zuiver goud, dat is omgerekend bijna vijf troy ounce. We bieden dit unieke product eenmalig aan, de voorraad is beperkt!

Nieuw: Gouden tientjes in voordeelverpakking!