• Meer dan 50.000 tevreden klanten
  • AFM vergunning
  • Verzekerde en discrete levering

Actuele koersen (kg): Goud: €56.171 | Zilver: €674

1:00

Arno Wellens verwacht stijgende huizenprijzen door stikstofregels, migratie en woningtekort

Datum 14 jun. 2023   Categorieën Categorieën: Economisch Nieuws
Arno Wellens verwacht stijgende huizenprijzen door stikstofregels, migratie en woningtekort

 

In deze presentatie legt financieel journalist Arno Wellens uit hoe je aandelen en obligaties kunt waarderen en wat voor gevolgen hoge rentes hierop hebben. Aan de hand van deze uitleg gaat hij dieper in op het faillissement van Silicon Valley Bank en andere Amerikaanse banken.

Ook spreekt hij zijn verwachtingen uit over de huizenmarkt de aankomende jaren en legt uit hoe dit verbonden is met de migratie en stikstof crisis. Tot slot geeft hij de laatste update omtrent de digitale euro en legt hij gedetailleerd uit wat wij kunnen verwachten en hoe wij volgens hem hier het beste mee kunnen omgaan.

Vrijdag 2 juni organiseerde Holland Gold samen met BitStaete een evenement genaamd “Monetary Horizons exclusive” in de Grolsch Veste te Enschede. Op dit evenement spraken de volgende experts: Arno Wellens, Jeroen Blokland, Sander Boon, Paul Buitink en Derin Karim.

Wilt u aanwezig zijn bij ons volgende evenement?
Koop dan hier uw kaarten

 

Bekijk de video:  

 

 Holland Gold YouTubeKijk ook eens een keer op ons YouTube kanaal

Namens Holland Gold interviewen Paul Buitink en Joris Beemsterboer verschillende economen en experts op macro-economisch gebied. Het doel van de podcast is om de kijker een beter beeld en houvast te bieden in een steeds sneller veranderend macro-economisch en monetair landschap. Klik hier om te abonneren.