Actuele koersen (kg):
Goud €59.767
Zilver €687
    
Wij hebben uw verkoopverzoek ontvangen
Werkwijze:
Bereken de waarde

Wilt u edelmetaal verkopen? U kunt uw product(en) eenvoudig op deze webpagina opzoeken. Per product is onze inkoopprijs aangegeven. Vul eenvoudig de aantallen in en aan de rechterkant ziet u het overzicht met de totaal waarde.

Bereken de waarde
Zet de prijs telefonisch vast

U neemt de verkoop telefonisch door met een medewerker waarbij de verkoopprijs definitief wordt vastgelegd. Als de koers hierna (sterk) stijgt of daalt is dit nooit van invloed op de overeengekomen prijs.

Zet de prijs telefonisch vast
Zelf bezorgen/laten ophalen

U kunt er voor kiezen het edelmetaal bij een van onze kantoren langs te brengen. Woont u wat verder weg? Net zoals wij het bezorgen kan onze bezorgspecialist het edelmetaal veilig en verzekerd bij u ophalen.

Zelf bezorgen/laten ophalen
Controle

Uw edelmetaal wordt bij binnenkomst op ons kantoor direct getoetst en gecontroleerd op gewicht en echtheid.

Controle
Uitbetalen

Direct na controle betalen wij het overeengekomen bedrag uit op uw bankrekening. Indien u het edelmetaal op een kantoor aflevert kunt u dit ter plaatse in uw bank-app controleren.

Uitbetalen
Meestgestelde vragen
Wat zijn de prijzen als ik mijn edelmetaal verkoop?

Hier leest u hoe u edelmetaal aan ons verkoopt, waaronder onze actuele inkoopprijzen. 

Haalt Holland Gold ook edelmetaal bij mij thuis op voor de verkoop

Heef u uw edelmetaal thuis? U kunt het edelmetaal bij een van de kantoren langsbrengen en u krijgt uw geld direct uitbetaald. Wij kunnen het edelmetaal ook volledig verzekerd bij u afhalen tot een bedrag van €500.000. Dit kost eenmalig 25 euro.

Hier leest u hoe u edelmetaal aan ons verkoopt, waaronder onze actuele inkoopprijzen.

Kan ik zelf een dag kiezen voor het afhalen van mijn edelmetaal?

Net zoals wij het bezorgen kan onze bezorgspecialist het edelmetaal veilig en verzekerd bij u ophalen. U kunt zelf een dag kiezen voor het ophalen van uw edelmetaal door telefonisch contact met ons op te nemen. Onze bezorgspecialist haalt alleen pakketten op tijdens werkdagen tussen 09:00 en 20:00. Dit kost eenmalig 25 euro.