Actuele koersen (kg):
Goud €60.504
Zilver €728
    
Terug

LBMA 1 kilogram goudbaar opslag Singapore

Levertijd 1 à 2 weken
LBMA 1 kilogram goudbaar opslag Singapore

Inleiding

Holland Gold biedt de 1 kilogram ABC baar aan i.c.m. met beveiligde opslag in Singapore. Goudbaren zijn weliswaar in Nederland BTW vrij in de verkoop. Maar over de kosten van de opslag wordt in Nederland wel 21% BTW geheven. Daardoor is de 1 kilogram Valcambi baar i.c.m. met de verzekerde opslag in Singapore de uitkomst voor beleggers. De 1 kilogram goudbaar van ABC heeft een zuiverheisgehalte van 999.9. Hierdoor is de zuiverheid en kwaliteit van de goudbaren gegarandeerd.

Unieke baren

Holland Gold wil benadrukken dat de goudbaren fysiek worden geleverd bij de verzekerde opslag. Dit houdt in, dat de goudbaren waarvan u de unieke serienummers heeft, daadwerkelijk liggen opgeslagen in Singapore. Alle opgeslagen baren zijn uniek en worden jaarlijks gecontroleerd door een onafhankelijk accountant.

Voordelen

De voordelen van ABC baren in combinatie met verzekerde opslag op en een rij:
1. Er wordt geen 21% BTW geheven over kosten van de opslag, 
2. De Valcambi baren zijn te allen tijde all-risk verzekerd,
3. Hollandgold hanteert de terugkoopgarantie,
4. Jaarlijkse controle door een onafhankelijke accountant bij de verzekerde opslag.

De goudbaar bevat 1000 gram puur goud en draagt de 'Good Delivery'-status. Deze goudbaren worden geproduceerd volgens de strikte regels van de LBMA (Londen Bullion Market Association) door de Australische producent ABC. Goudbaren met 'Good Delivery'-status zijn direct en wereldwijd verhandelbaar via professionele inkooporganisaties en banken. Specificaties Producent: ACB Gewicht: 1000 gram Zuiverheid: 999.9 / 1000 BTW-tarief: 0% U kunt de ABC baar 1000 gram alleen aankopen in combinatie met de opslag in Singapore.

Meer informatie
Specificaties
Fijn gewicht1000 Gram
Afmetingen117 mm x 53 mm x 8,9 mm
Zuiverheid / Gehalte999,9/1000 - 24 Karaat
ConditieNieuw
Land van herkomstZwitserland
ProducentValcambi SA
 
VerpakkingGeen
CertificaatJa, LBMA geaccrediteerd
Belasting (BTW)Vrijgesteld van BTW
Verzekerde zending mogelijkNee
Ophalen mogelijkJa, in Singapore
Opslag mogelijkJa, in Singapore
Hulp nodig?
Neem contact op
Edelmetaal Adviseur
Edelmetaal Adviseur
Goud biedt bescherming in tijden van inflatie
Goud biedt bescherming in tijden van inflatie
Op lange termijn behoudt goud haar waarde, terwijl valuta stevig aan koopkracht verliest. Een voorbeeld van het waardevaste vermogen van goud is dat u 2.000 jaar geleden een maatpak kon kopen voor één gouden munt en dat nu nog steeds het geval is.
Goud is een verzekering tegen een systeemrisico
Goud is een verzekering tegen een systeemrisico
De goudreserves bij centrale banken fungeren als dekking van een geldsysteem. Volgens DNB is goud een ‘vertrouwensanker’: “Als het hele financieel systeem instort, biedt de goudvoorraad een onderpand om opnieuw te beginnen.“
Goud is een steunpilaar in de beleggingsportefeuille
Goud is een steunpilaar in de beleggingsportefeuille
Goud versterkt de portefeuille door het lange termijn rendement en diversificatie. De traditionele rol als veilige haven betekent dat goud in tijden van crisis een troef is, die tegengesteld beweegt tegenover de rest van de portefeuille.
Prijshistorie product