• Meer dan 50.000 tevreden klanten
  • AFM vergunning
  • Verzekerde en discrete levering

Actuele koersen (kg): Goud: €58.530 | Zilver: €691

1:00

Singapore 1 kilogram goudbaar

Inleiding

Holland Gold biedt de 1 kilogram ABC baar aan i.c.m. met beveiligde opslag in Singapore. Goudbaren zijn weliswaar in Nederland BTW vrij in de verkoop. Maar over de kosten van de opslag wordt in Nederland wel 21% BTW geheven. Daardoor is de 1 kilogram Valcambi baar i.c.m. met de verzekerde opslag in Singapore de uitkomst voor beleggers. De 1 kilogram goudbaar van ABC heeft een zuiverheisgehalte van 999.9. Hierdoor is de zuiverheid en kwaliteit van de goudbaren gegarandeerd.

Unieke baren

Holland Gold wil benadrukken dat de goudbaren fysiek worden geleverd bij de verzekerde opslag. Dit houdt in, dat de goudbaren waarvan u de unieke serienummers heeft, daadwerkelijk liggen opgeslagen in Singapore. Alle opgeslagen baren zijn uniek en worden jaarlijks gecontroleerd door een onafhankelijk accountant.

Voordelen

De voordelen van ABC baren in combinatie met verzekerde opslag op en een rij:
1. Er wordt geen 21% BTW geheven over kosten van de opslag, 
2. De Valcambi baren zijn te allen tijde all-risk verzekerd,
3. Hollandgold hanteert de terugkoopgarantie,
4. Jaarlijkse controle door een onafhankelijke accountant bij de verzekerde opslag.

Opslag Singapore

€ 59.466,48

Betaalmogelijkheden

Levertijd 1 à 2 weken

De goudbaar bevat 1000 gram puur goud en draagt de 'Good Delivery'-status. Deze goudbaren worden geproduceerd volgens de strikte regels van de LBMA (Londen Bullion Market Association) door de Australische producent ABC. Goudbaren met 'Good Delivery'-status zijn direct en wereldwijd verhandelbaar via professionele inkooporganisaties en banken. Specificaties Producent: ACB Gewicht: 1000 gram Zuiverheid: 999.9 / 1000 BTW-tarief: 0% U kunt de ABC baar 1000 gram alleen aankopen in combinatie met de opslag in Singapore.

Meer informatie
Opslag BuitenlandNee