0item(s)

U heeft niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Philharmoniker 1 troy ounce (div. jaartallen)

Snel overzicht

De Wiener Philharmoniker munt is vernoemd naar het wereldberoemde en gelijknamige orkest. Na het grote succes van de gouden Philharmoniker beleggingsmunt, werd in 2008 besloten om de munt ook in het zilver te slaan.
€ 16,40
Tijdelijk niet leverbaar
  • Koop 60 voor € 16,36 per stuk.
  • Koop 100 voor € 16,32 per stuk.
  • Koop 300 voor € 16,28 per stuk.
  • Koop 500 voor € 16,24 per stuk.
  • Koop 1000 voor € 16,20 per stuk.

Details

De zilveren Wiener Philharmoniker is vernoemd naar het wereldberoemde gelijknamige orkest. Thomas Pesendorfer is verantwoordelijk voor het ontwerp van de zilveren Wiener Philharmoniker. Het ontwerp is ongewijzigd sinds de eerste editie in 2008. Op de voorzijde van de zilveren munt is een scala aan muziekinstrumenten afgebeeld die het beroemde Wiener Philharmoniker Orchester vertegenwoordigen, waaronder een cello, vier violen, een hoorn, een fagot en een citer.

De Weense Philharmoniker munt weegt 31,1 gram en is 1 troy ounce zilver. De Philharmoniker is de jongste zilveren beleggingsmunt. Statistieken van de World Gold Council laten zien dat de Philharmoniker de best verkocht gouden munt was in 1992, 1995, 1996 en 2000. Naar aanleiding van het grote succes van de gouden Philharmoniker is Oostenrijk in 2008 ook begonnen met het slaan en verkopen van de zilveren Philharmoniker.

De munt is geslagen in de Austrian mint in Wenen. Deze mint heeft een rijke historie met het slaan van gouden munten en zilveren munten.

De zilveren Philharmoniker munten hebben een nominale waarde van 1 euro en 50 cent.

Extra informatie

Land van herkomst Oostenrijk
Afmetingen Ø 37.0 mm
Gewicht (gram) 31.1000
Zuiverheid 999.9
Producent Münze Österreich
Oplage munt Nee
Jaartal van munt diverse jaartallen

Er zijn drie manieren om u bestelling te ontvangen.

1. Verzekerde levering via Mikropakket

Wanneer u er voor kiest om u bestelling verzekerd te laten verzenden via Mikropakket is u bestelling volledig verzekerd tijdens het vervoer. Een dag voordat u bestelling verzonden kan worden sturen wij een mail zodat u weet dat de verzending klaar staat. Mocht u de desbetreffende dag niet aanwezig zijn op het door u aangeven adres kunt u dit aan ons melden dan zorgen wij ervoor dat de verzending een andere dag wordt verzonden. De kosten voor de verzekerde verzending bedragen €15.00

2. Privé chauffeur

Wanneer u kiest om de bestelling met een privé chauffeur te laten verzenden is u verzending volledig verzekerd tijdens het vervoer. U kunt samen met Hollandgold een dag en een tijd kiezen afstemmen. De kosten van een privé chauffeur bedragen €185.00

3. Afhalen op kantoor

Het is ook mogelijk om u bestelling op kantoor te komen afhalen. U kunt de bestelling van te voren via internet of telefonisch plaatsen. Wanneer deze bestelling op kantoor ligt zullen wij u een mail sturen. Naar aanleiding van deze mail kunt u bellen en een afspraak maken voor het ophalen van u bestelling. Voor het afhalen van u producten betaald u €9.00. Deze kosten ontstaan door het vervoer van de producten van ons beveiligde depot naar het kantoor.