0item(s)

U heeft niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Valcambi 1 kilogram goudbaar Zwitserland

  • Valcambi 1 kilogram goudbaar Zwitserland Valcambi 1 kilogram goudbaar Zwitserland

Snel overzicht

De goudbaar bevat 1000 gram puur goud en draagt de 'Good Delivery'-status. Deze goudbaren worden geproduceerd volgens de strikte regels van de L.B.M.A. (Londen Bullion Market Association) door de Zwitserse producent Valcambi. Goudbaren met 'Good Delivery'-status zijn direct en wereldwijd verhandelbaar via professionele inkooporganisaties en banken.

Specificaties

Producent: Valcambi
Gewicht: 1000 gram
Zuiverheid: 999 / 1000
BTW-tarief: 0%

U kunt de Valcambi baar 1000 gram alleen aankopen in combinatie met de opslag in Zwitserland.

€ 35.645,00
Levertijd 1 à 2 weken

Details

Inleiding

Hollandgold biedt de 1 kilogram Valcambi baar aan i.c.m. met beveiligde opslag in Zwitserland. Goudbaren zijn weliswaar in Nederland en Zwitserland BTW vrij in de verkoop. Maar over de kosten van de opslag wordt in Nederland wel 21% BTW geheven. Daardoor is de 1 kilogram Valcambi baar i.c.m. met de verzekerde opslag in Zwitserland de uitkomst voor beleggers. De 1 kilogram goudbaar van Valcambi heeft een zuiverheisgehalte van 999.9 en is afkomstig van de geaccrediteerde producent Valcambi. Hierdoor is de zuiverheid en kwaliteit van de goudbaren gegarandeerd.

Unieke baren

Hollandgold wil benadrukken dat de goudbaren fysiek worden geleverd bij de verzekerde opslag. Dit houdt in, dat de goudbaren waarvan u de unieke serienummers heeft, daadwerkelijk liggen opgeslagen in Zwitserland. Alle opgeslagen baren zijn uniek en worden jaarlijks controleert door een onafhankelijk accountant.

Voordelen

De voordelen van Valcambi baren in combinatie met verzekerde opslag op en een rij:
1. Er wordt geen 21% BTW geheven over kosten van de opslag, 
2. De Valcambi baren zijn te allen tijde all-risk verzekerd,
3. Hollandgold hanteert de terugkoop garantie,
4. Jaarlijkse controle door een onafhankelijke accountant bij de verzekerde opslag.

Extra informatie

Land van herkomst Nee
Afmetingen 53.00 x 117.00 mm
Gewicht (gram) 1000.0000
Zuiverheid 999.9
Producent Nee
Oplage munt Nee
Jaartal van munt Nee

Er zijn drie manieren om u bestelling te ontvangen.

1. Verzekerde levering via Mikropakket

Wanneer u er voor kiest om u bestelling verzekerd te laten verzenden via Mikropakket is u bestelling volledig verzekerd tijdens het vervoer. Een dag voordat u bestelling verzonden kan worden sturen wij een mail zodat u weet dat de verzending klaar staat. Mocht u de desbetreffende dag niet aanwezig zijn op het door u aangeven adres kunt u dit aan ons melden dan zorgen wij ervoor dat de verzending een andere dag wordt verzonden. De kosten voor de verzekerde verzending bedragen €15.00

2. Privé chauffeur

Wanneer u kiest om de bestelling met een privé chauffeur te laten verzenden is u verzending volledig verzekerd tijdens het vervoer. U kunt samen met Hollandgold een dag en een tijd kiezen afstemmen. De kosten van een privé chauffeur bedragen €185.00

3. Afhalen op kantoor

Het is ook mogelijk om u bestelling op kantoor te komen afhalen. U kunt de bestelling van te voren via internet of telefonisch plaatsen. Wanneer deze bestelling op kantoor ligt zullen wij u een mail sturen. Naar aanleiding van deze mail kunt u bellen en een afspraak maken voor het ophalen van u bestelling. Voor het afhalen van u producten betaald u €9.00. Deze kosten ontstaan door het vervoer van de producten van ons beveiligde depot naar het kantoor.