• Meer dan 50.000 tevreden klanten
  • AFM vergunning
  • Verzekerde en discrete levering

Actuele koersen (kg): Goud: €58.573 | Zilver: €723

1:00

iDEAL

Met iDEAL kunt u veilig, vertrouwd en eenvoudig uw bestelling online afrekenen. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL zonder dat u zich daarvoor apart hoeft aan te melden. iDEAL werkt alleen voor klanten met een Nederlandse bankrekening.


Bancaire overboeking

Heeft u geen bankrekening die geschikt is om met iDEAL te betalen. Dan is het ook mogelijk om de gelden te voldoen met een bankoverschrijving. U maakt het totaalbedrag van uw factuur binnen 24 uur over op onze bankrekening onder vermelding van het bestelnummer. Zodra uw betaling binnen is, gaan wij de bestelde producten leveren.

Bankgegevens Hollandgold

Bank ING
Naam Hollandgold
BIC INGBNL2A
IBAN NL18INGB0652579418

Contante transacties

Het is mogelijk om bij Hollandgold een aankoop te doen en contant te betalen op de vestiging. Bij een contante betaling gelden een aantal regels die te vinden zijn onder het kopje anoniem kopen.

Betalen met crypto

Wilt u goud kopen met Bitcoin of andere virtuele munten? Ook dat is mogelijk bij Holland Gold. We merken dat de populariteit van virtuele munten toeneemt en daarom bieden we onze klanten graag de mogelijkheid om daarmee te betalen. Wilt u hier gebruik van maken? Kies dan tijdens het afrekenen voor de betaalmethode "crypto via Conify". Vervolgens zult u een factuur ontvangen via Coinify.

In de factuur treft u een link aan waarmee u middels een QR-code kunt betalen in de gewenste cryptovaluta. Deze link is vanwege de volatiliteit van veel virtuele munten een kwartier geldig. Wanneer de betaling binnen is krijgt u daar een bevestiging van Coinify. Ook zien wij direct wanneer u betaald heeft, zodat we uw order snel kunnen verwerken. Zodra de bestelde producten gereed zijn kunnen we deze verzekerd opsturen of kunt u deze op afspraak ophalen bij onze filialen in Alkmaar of Rotterdam.

Voor deze betaaloptie geldt een limiet van omgerekend €15.000 per transactie. Wilt u voor meer dan €15.000 bestellen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Er wordt in een rustige markt 1,5% aan transactiekosten over de totale waarde van de bestelling in rekening gebracht. Is er veel volitaliteit in de cryptomarkt? Dan kunnen de transactiekosten oplopen tot 3%. We hanteren de koers van de virtuele munt op het moment van betalen.

U kunt met de volgende crypto betalen: 

BTC (Bitcoin)

AAVE (Aave)

ADA (Cardano)

BHC (Bitcoincash

BNBBCS (Binance Coin BCS)

BSV (Bitcoin SV)

DOGE (Dodge Coin)

DOT (Polkadot)

ETH (Etherium)

LINK (Chainlink)

LTC (Litecoin)

MATIC (Polygon ERC-20)

NANO (Nano)

OMG (OMG Network)

QTUM (Qtum)

SHIB (SHIBA INU)

SOL (SOL)

TRX (TRON)

TUSD (TrueUSD)

USDC (USD Coin)

USDT 20 (Tether ERC-20)

USDTTRC20 (Tether TRC-20)

XLM (Stellar)