Actuele koersen (kg):
Goud €60.493
Zilver €728
    
Terug

1 Kilogram diverse LBMA gecertificeerd zilverbaar

92 op voorraad
meer stuks bestellen van dit product is helaas niet mogelijk.
1 Kilogram diverse LBMA gecertificeerd zilverbaar

Deze kilo zilverbaren zijn afkomstig van diverse gerenommeerde edelmetaalproducenten. Alle baren zijn LBMA-gecertificeerd door de London Bullion Market Association. De baren beschikken daardoor over de "Good Delivery" status en zijn hierdoor goed verhandelbaar. De zilverbaren zijn voorzien van stempels van de producent en tevens staat er op elke baar aangegeven dat deze baar tenminste 99,9% puur zilver bevat. Alle zilverbaren bevatten .999 zilver en wegen 1 kilogram. Let op: Deze zilverbaren betreffen baren die in omloop zijn geweest. De baren zijn van diverse LBMA gecertificeerde producenten, het kan zijn dat één levering uit meerdere merken bestaat.

Over de zilveren kilobaren is 21% BTW berekend, dit is al meeberekend in de prijs bij onze webshop. Wij garanderen dat alle baren getest zijn op gewicht en gehalte en dat de baren tenminste 1 kilo puur zilver bevatten. Omdat de zilverbaren zijn belast met 21% BTW zijn de baren met name interessant voor zakelijke klanten, aangezien de BTW aftrekbaar is. Wij adviseren particulieren om zilveren munten te kopen.

Umicore zilverbaren specificaties

Producent Umicore zilverbaren

De 1 kilo zilverbaar heeft een zuiverheid van 99,9% puur zilver. De zilverbaar heeft een LBMA keurmerk en voldoet dus aan de hoogste kwaliteitseisen..

Met een dichtheid van 10500 kilogram per kubieke meter is het edelmetaal bijna twee keer zo licht als goud. Zilver heeft van alle metalen de beste elektrische geleidbaarheid en de laagste overgangsweerstand en is eenvoudig te bewerken.

Good delivery goudbaar

De zilverbaren hebben van de Londen Bullion Market Association (LBMA) de status van ‘Good Delivery’ gekregen. Dat wil zeggen dat de zilverbaren wereldwijd erkend worden en dus ook in het buitenland gemakkelijk verhandeld kunnen worden.

Beleggers kopen zilverbaren als beleggingsobject of als alternatief voor een spaarrekening. De populariteit van het edelmetaal is de laatste jaren toegenomen door de dalende rente en de toenemende onzekerheid over banken en het monetaire beleid van centrale banken.

Meer informatie
Specificaties
Fijn gewicht1000 Gram
AfmetingenDivers
Zuiverheid / Gehalte999/1000 - 99,9% Zilver
ConditieEerder in omloop geweest
Land van herkomstDivers
ProducentDivers
 
VerpakkingGeen
CertificaatNee
Belasting (BTW)21% BTW van toepassing
Verzekerde zending mogelijkJa, op locatie naar keuze
Ophalen mogelijkJa, in Alkmaar of Rotterdam
Opslag mogelijkJa, in Nederland
Hulp nodig?
Neem contact op
Edelmetaal Adviseur
Edelmetaal Adviseur
Oók zilver biedt bescherming in tijden van inflatie
Oók zilver biedt bescherming in tijden van inflatie

Mensen beschouwen zilver als het goud van de arme man, wat absoluut de verkeerde manier is om ernaar te kijken. Goud heeft het meeste een monetair karakter, maar zilver beweegt in tijden dat een financieel systeem onder druk staat, minstens net als goud. 

Zilver is een grondstof voor industriële toepassingen
Zilver is een grondstof voor industriële toepassingen
Het groeiende tekort aan zilver biedt kansen. Zilver is schaars. De vraag naar zilver komt voor grofweg 50% vanuit de industrie, met name voor toepassingen in zonnepanelen en elektrische auto’s. Door de energietransitie stijgt deze vraag hard.
Zilver is een steunpilaar in de beleggingsportefeuille
Zilver is een steunpilaar in de beleggingsportefeuille

Zilver is een grondstof en monetair metaal. Goud en zilver verhouden zich in een lange geschiedenis in zekere mate tot elkaar; dit wordt de goud-zilver ratio genoemd. Zilver is in 25 jaar niet zó goedkoop geweest in vergelijking met goud.

Prijshistorie product