Actuele koersen (kg): Goud €60.805 Zilver €674
    
Terug

Valcambi CombiBar 100 x 1 gram zilverbaar

Tijdelijk niet leverbaar
- +
In winkelwagen
Valcambi CombiBar 100 x 1 gram zilverbaar

De combibar maakt het mogelijk om tegen een relatief lage premium kleine baartjes van 1 gram zilver aan te schaffen, die eenvoudig van elkaar kunnen worden losgebroken.

Indien u op termijn de zilverbaren van Valcambi SA weer wenst te verkopen kunnen wij deze baren middels onze terugkoopgarantie ook van u terugkopen. Wij kunnen u 98% van de, op dat moment geldende, zilverprijs bieden voor deze zilverbaren.

Deze zilverbaren bevatten 999 puur zilver en zijn afkomstig uit Zwitserland, van de producent Valcambi SA. Deze producent is sinds 1968 LBMA-geaccrediteerd (London Bullion Market Association) en staat sindsdien op de 'Good Delivery List'. Dit heeft als gevolg dat de zilverbaren van Valcambi SA wereldwijd zonder verdere analyse kunnen worden verhandeld. De baren worden nieuw geproduceerd en geleverd in een hardplastic verpakking, met certificaat.

Het unieke van de combibar is dat bij deze zilverbaren, net als bij een chocoladereep, het mogelijk is om eenvoudig stukjes af te breken middels de vooraf aangebrachte breekpunten. Hierdoor kunt u exact, en zonder zilververlies, 1 gram van de baar afbreken. Op ieder van de baartjes staat de stempel van de producent afgebeeld, samen met het gewicht en de puurheid van de baar. Door deze unieke eigenschap zijn de zilverbaartjes van 1 gram goedkoper in de aanschaf dan wanneer u voor hetzelfde gewicht aan kleinere losse zilverbaartjes kiest.

Wilt u uw zilverbaren verkopen op de lange termijn? Holland Gold biedt een terugkoopgarantie op alle zilverbaren die u bij ons koopt. Heeft u de zilverbaren niet bij ons gekocht? Ook deze zilverbaren kopen wij in.

Meer informatie
Specificaties
Fijn gewicht100 Gram
Afmetingen105 mm x 74 mm x 1,5 mm
Zuiverheid / Gehalte999/1000 - 99,9% Zilver
ConditieNieuw
Land van herkomstZwitserland
ProducentValcambi SA
 
VerpakkingHardplastic
CertificaatJa, LBMA geaccrediteerd
Belasting (BTW)21% BTW van toepassing
Verzekerde zending mogelijkJa, op locatie naar keuze
Ophalen mogelijkJa, in Alkmaar of Rotterdam
Opslag mogelijkJa, in Nederland
Hulp nodig?
Neem contact op
Edelmetaal Adviseur
Edelmetaal Adviseur

Waarom goud kopen bij Holland Gold?

Oók zilver biedt bescherming in tijden van inflatie
Oók zilver biedt bescherming in tijden van inflatie

Mensen beschouwen zilver als het goud van de arme man, wat absoluut de verkeerde manier is om ernaar te kijken. Goud heeft het meeste een monetair karakter, maar zilver beweegt in tijden dat een financieel systeem onder druk staat, minstens net als goud. 

Zilver is een grondstof voor industriële toepassingen
Zilver is een grondstof voor industriële toepassingen
Het groeiende tekort aan zilver biedt kansen. Zilver is schaars. De vraag naar zilver komt voor grofweg 50% vanuit de industrie, met name voor toepassingen in zonnepanelen en elektrische auto’s. Door de energietransitie stijgt deze vraag hard.
Zilver is een steunpilaar in de beleggingsportefeuille
Zilver is een steunpilaar in de beleggingsportefeuille

Zilver is een grondstof en monetair metaal. Goud en zilver verhouden zich in een lange geschiedenis in zekere mate tot elkaar; dit wordt de goud-zilver ratio genoemd. Zilver is in 25 jaar niet zó goedkoop geweest in vergelijking met goud.

Prijshistorie product