• Meer dan 50.000 tevreden klanten
  • AFM vergunning
  • Verzekerde en discrete levering

Actuele koersen (kg): Goud: €58.041 | Zilver: €709

1:00

Valcambi CombiBar 100 x 1 gram zilverbaar

De combibar maakt het mogelijk om tegen een relatief lage premium kleine baartjes van 1 gram zilver aan te schaffen, die eenvoudig van elkaar kunnen worden losgebroken.

Indien u op termijn de zilverbaren van Valcambi SA weer wenst te verkopen kunnen wij deze baren middels onze terugkoopgarantie ook van u terugkopen. Wij kunnen u 98% van de, op dat moment geldende, zilverprijs bieden voor deze zilverbaren.

Belast met 21% BTW

€ 180,22

Laat het me weten wanneer het artikel beschikbaar is
Tijdelijk niet leverbaar

Deze zilverbaren bevatten 999 puur zilver en zijn afkomstig uit Zwitserland, van de producent Valcambi SA. Deze producent is sinds 1968 LBMA-geaccrediteerd (London Bullion Market Association) en staat sindsdien op de 'Good Delivery List'. Dit heeft als gevolg dat de zilverbaren van Valcambi SA wereldwijd zonder verdere analyse kunnen worden verhandeld. De baren worden nieuw geproduceerd en geleverd in een hardplastic verpakking, met certificaat.

Het unieke van de combibar is dat bij deze zilverbaren, net als bij een chocoladereep, het mogelijk is om eenvoudig stukjes af te breken middels de vooraf aangebrachte breekpunten. Hierdoor kunt u exact, en zonder zilververlies, 1 gram van de baar afbreken. Op ieder van de baartjes staat de stempel van de producent afgebeeld, samen met het gewicht en de puurheid van de baar. Door deze unieke eigenschap zijn de zilverbaartjes van 1 gram goedkoper in de aanschaf dan wanneer u voor hetzelfde gewicht aan kleinere losse zilverbaartjes kiest.

Meer informatie
Fijn gewicht100 Gram
Afmetingen105 mm x 74 mm x 1,5 mm
Zuiverheid / Gehalte999/1000 - 99,9% Zilver
ConditieNieuw
Land van herkomstZwitserland
ProducentValcambi SA
VerpakkingHardplastic
CertificaatJa, LBMA geaccrediteerd
Belasting (BTW)21% BTW van toepassing
Verzekerde zending mogelijkJa, op locatie naar keuze
Ophalen mogelijkJa, in Alkmaar of Rotterdam
Opslag mogelijkJa, Nederland