• Meer dan 50.000 tevreden klanten
  • AFM vergunning
  • Verzekerde en discrete levering

Actuele koersen (kg): Goud: €54,362 | Zilver: €659

1:00

Umicore 1 kilogram zilverbaar

De zilverbaar bevat 1000 gram puur zilver en draagt de 'Good Delivery'-status. Deze zilveren baren worden geproduceerd volgens de strikte regels van de L.B.M.A. (Londen Bullion Market Association) door een erkende fabrikant. Zilverbaren met 'Good Delivery'-status zijn direct en wereldwijd verhandelbaar via professionele inkooporganisaties en banken.

Belast met 21% BTW

€ 900,42

Betaalmogelijkheden

Levertijd ongeveer 8 weken

Alle geleverde zilverbaren zijn gemarkeerd met het officiële "Umicore Feinsilber 999" keurmerk en afkomstig van LBMA geaccrediteerde fabrikanten. Deze zilverbaren kunnen overal ter wereld weer verhandeld worden. Zilverbaren zijn belast met 21% BTW en met name interessant voor zakelijke klanten, aangezien de BTW aftrekbaar is. Wij adviseren particulieren om zilveren munten te kopen.

Umicore zilverbaren specificaties

Producent Umicore zilverbaren

De 1 kilo zilverbaar van Umicore heeft een zuiverheid van 99,9% puur zilver. De zilverbaar heeft een LBMA keurmerk en voldoet dus aan de hoogste kwaliteitseisen. Dankzij dit internationaal erkende keurmerk is deze Umicore zilverbaar van een 1 kilo ook gemakkelijk te verkopen.Bij de smelterij worden de baren met de hand gegoten en stuk voor stuk gewogen, zodat wij er zeker van te zijn dat het gewicht voldoet aan de specificaties.

De afmetingen van de 1 kilo zilverbaar zijn slechts 90 x 48 x 26 millimeter. Met een dichtheid van 10500 kilogram per kubieke meter is het edelmetaal bijna twee keer zo licht als goud.

Good delivery goudbaar

De zilverbaren van Umicore hebben van de Londen Bullion Market Association (LBMA) de status van ‘Good Delivery’ gekregen. Dat wil zeggen dat de zilverbaren wereldwijd erkend worden en dus ook in het buitenland gemakkelijk verhandeld kunnen worden.

Beleggers kopen zilverbaren als beleggingsobject of als alternatief voor een spaarrekening. De populariteit van het edelmetaal is de laatste jaren toegenomen door de dalende rente en de toenemende onzekerheid over banken en het monetaire beleid van centrale banken.

Productie van Umicore zilverbaren

Producent Umicore zilverbaren

De baren die Hollandgold verkoopt worden altijd geleverd met het originele plastic seal. De baren van 1 kilo kunt u ook altijd weer aan ons terug verkopen.

Deze baar van 1 kilo zilver wordt geproduceerd in opdracht van Umicore, een toonaangevende smelterij in België met een geschiedenis die terug gaat tot begin 1800. De Umicore zilverbaren worden grotendeels gemaakt van sloopzilver uit de Benelux, dat bij de smelterij gezuiverd wordt tot puur 99,9% zilver. Het edelmetaal is dus afkomstig van een vertrouwde bron.

Meer informatie
Afmetingen90 x 48 x 26 mm
Jaartal van muntn.v.t
Opslag BuitenlandNee