• Meer dan 50.000 tevreden klanten
  • AFM vergunning
  • Verzekerde en discrete levering

Actuele koersen (kg): Goud: €58.041 | Zilver: €709

1:00

Umicore 500 gram zilverbaar

De 500-grams zilverbaren van Umicore bieden een mooie balans tussen een relatief lage premie en toegankelijke instapprijs. Let hierbij op dat zilverbaren zijn belast met 21% BTW en met name interessant zijn voor zakelijke klanten, aangezien de BTW aftrekbaar is. Wij adviseren particulieren om 1 troy ounce zilveren munten te kopen.

Indien u op termijn de zilverbaren van Umicore weer wenst te verkopen kunnen wij deze baren middels onze terugkoopgarantie ook van u terugkopen. Wij kunnen u 98% van de op dat moment geldende zilverprijs bieden voor deze zilverbaren.

Belast met 21% BTW

€ 509,75

Betaalmogelijkheden

15 op voorraad,bij een groter aantal bedraagt de levertijd ongeveer 4 weken.

Deze zilverbaren zijn gemarkeerd met het officiële "Umicore Feinsilber 999" keurmerk en zijn afkomstig uit België, van de producent Umicore. Deze producent bestaat al sinds 1800, is sinds 1930 LBMA-geaccrediteerd (London Bullion Market Association) en staat sindsdien op de 'Good Delivery List'. Dit heeft als gevolg dat de zilverbaren van Umicore wereldwijd zonder verdere analyse kunnen worden verhandeld. De baren worden nieuw geproduceerd en geleverd in een gesealde verpakking.

De standaard baren van Umicore, ook wel 'Minted' baren, worden tot de 100 gram geslagen. Indien bij de baar 'Casted' ofwel gegoten staat vermeld betekent dit dat de baar is geproduceerd door het gieten van het zilver in een mal. Alle baren boven de 100 gram zijn enkel leverbaar in de 'Casted' vorm. Het verschil tussen de casted en minted baren is louter de productiemethode. Voor de waarde maakt dit geen verschil, zowel bij aankoop als verkoop.

Meer informatie
Fijn gewicht500 Gram
Afmetingen67 mm x 38 mm x 22 mm
Zuiverheid / Gehalte999/1000 - 99,9% Zilver
ConditieNieuw
Land van herkomstBelgië
ProducentUmicore
VerpakkingGeen
CertificaatNee
Belasting (BTW)21% BTW van toepassing
Verzekerde zending mogelijkJa, op locatie naar keuze
Ophalen mogelijkJa, in Alkmaar of Rotterdam
Opslag mogelijkJa, Nederland