• Meer dan 50.000 tevreden klanten
  • AFM vergunning
  • Verzekerde en discrete levering

Actuele koersen (kg): Goud: €58.041 | Zilver: €709

1:00

Maple leaf 1 troy ounce palladium munt

De Maple leaf 1 troy ounce Palladium wordt geslagen door de Royal Canadian Mint. De munt wordt geslagen in de hoogste kwaliteit dit houd in dat de munt een puurheid heeft van 999.5. De munt heett een nominale waarde van 50 dollar. Op de Maple Leaf staat aan één zijde een Esdoorblad afgebeeld net als op allen andere Maple Leaf munten. Op de andere zijde van de munt staat koningin Elizabeth II afgebeeld


€ 1.565,09

Laat het me weten wanneer het artikel beschikbaar is
Tijdelijk niet leverbaar

De Maple Leaf munten staan over de hele wereld bekend als de bekendste beleggingsmunt. Dit geldt niet alleen voor de zilveren en gouden vorm van de munt maar ook voor de platina en palladium vorm de munt. De 1 troy ounce Maple Leaf Palladium wordt net als alle andere varianten geslagen in de Royal Canadian Mint. De Palladium Maple Leaf wordt geslagen met een zuiverheid van 999.5. Dit is de hoogst mogelijke zuiverheid voor Palladium munten.

De Palladium Maple leaf weegt 31,1034 gram, heeft een dikte van 2,87 millimeter en een diameter van 33 millimeter. De munt wordt ook gezien als wettig betaalmiddel. De palladium 1 troy ounce munt is nominaal 50 dollar waard, maar de intrinsieke waarde ligt uiteraard fors hoger. Op de munt staat aan de ene zijde een Esdoorblad afgebeeld net als op allen andere Maple Leaf munten. Op de andere zijde van de munt staat koningin Elizabeth II afgebeeld.

Meer informatie
Fijn gewicht1 Troy Ounce (31,1 Gram)
AfmetingenØ 33 mm x 2,87 mm
Zuiverheid / Gehalte999,5/1000 - 99,95% Palladium
Jaar van uitgifteDiverse jaartallen
ConditieEerder in omloop geweest
Land van herkomstCanada
MunthuisThe Royal Canadian Mint
VerpakkingZachtplastic muntcapsule
Veiligheids kenmerkenJa
Wettig betaalmiddel Ja
Nominale waarde50 Canadese Dollars
Belasting (BTW)Margeregeling
Verzekerde zending mogelijkJa, op locatie naar keuze
Ophalen mogelijkJa, in Alkmaar of Rotterdam
Opslag mogelijkJa, Nederland