Over Aunexum Precious Metals Group

Uw partner in fysiek edelmetaal

Holland Gold is één van de toonaangevende bedrijven in Nederland met een volledig gamma aan edelmetaal producten. Wij leveren internationaal erkende beleggingsmunten en fysieke baren in goud, zilver en platina aan spaarders, beleggers en investeerders. Om aan de behoeften van al onze klanten te voldoen, bieden wij directe verzekerde levering van alle edelmetalen, contante betaling bij kantoorbezoek en verzekerde opslagmogelijkheden.

Aunexum Precious Metals Group

Holland Gold is onderdeel van de Aunexum Precious Metals Group ofwel 'Aunexum'. Onder Aunexum vallen de merken: Holland Gold, Goudstandaard, BGP Edelmetaal, AunexumSafe en Elephant Refinery. Het bedrijf is opgericht door Vincent Kersten. De dagelijkse leiding is in handen van Paul Buitink (onder voorbehoud benoeming toezichthouder) en Paul Croes.

Missie Holland Gold

Door de eeuwen heen heeft edelmetaal haar waarde heeft bewezen. We zien dat in deze tijd veel beleggers teruggrijpen naar edelmetalen. En ook centrale banken kopen -ook al is het in stilte- enorme hoeveelheden goud. Niet voor niets, wat staat ons te wachten?

In 2012 hebben wij Aunexum opgericht waarmee we teruggrijpen naar goud als benchmark, een beetje terug naar de goudstandaard; de filosofie van het oude bankieren. Wij bieden een alternatief opdat u niet al uw geld meer hoeft in te zetten op één (wankelend) geldsysteem.