Mexican Libertad (div. jaartallen) 1 troy ounce zilveren munt

De munt is geslagen in 1 troy ounce en heeft een zilvergehalte van 999/1000. De zilveren Mexicaanse Libertad munt wordt geproduceerd sinds 1947 door Casa Moneda in Mexico. De munt is verpakt per 20 stuks, komt rechtstreeks van het munthuis en wordt geleverd in de originele verpakking.

€ 32,10
215 stuk(s) voorradig,meer stuks bestellen van dit product is helaas niet mogelijk.
  • Koop 50 voor € 32,08 per stuk
  • Koop 100 voor € 32,06 per stuk
  • Koop 250 voor € 32,04 per stuk
  • Koop 500 voor € 32,02 per stuk
  • Koop 1000 voor € 32,00 per stuk

Design zilveren Libertad munten

Op de voorkant van de zilveren munt staat een afbeelding van de Romeinse godin Victoria, de godin van de overwinning. Op de achtergrond is een landschap te zien van ‘’Volcanoes Popcatépetl and Iztaccihuatl’’. Op de achterzijde van de munt staat een afbeelding van de ‘’coat of arms of Mexico’’ weergegeven.

De nieuwere versie van de zilveren Libertad munt heeft een ander design. Op deze munt staat wel de Romeinse godin Victoria, maar nu kijkt ze met haar hoofd de andere kant op. Op de achterzijde van de munt staat ‘’the coat of arms of Mexico’’. De tekst is omringd door de ‘’Mexican coats of arms’’. De afbeelding staat symbool voor het eeuwfeest van de Mexicaanse onafhankelijkheidsstrijd. Ook staat er op de zilveren munt een afbeelding van een adelaar weergegeven die een slang vasthoudt. Bij deze afbeelding staat de tekst ‘’ ESTADOS UNIDOS MEXICANOS’’. Bij de 1 troy ounce munten en bij de 1 kilo munten staan meerderen adelaars afgebeeld. Dit staat ook symbool voor het nationale embleem van Mexico.

Wanneer u minder dan 20 stuks zilveren Libertad besteld, kan het zijn dat deze zonder tube worden geleverd. De munten worden in dit geval netjes verpakt in plastic muntzakjes.

Meer informatie
Afmetingen 40.0 mm x 2,7 mm
Zuiverheid 999.9
Swiss opslag Nee
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!