0item(s)

U heeft niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Lunar 2014 1/10 troy ounce gouden munt

Snel overzicht

De 1/10 troy ounce gouden Lunar Aap 2014 munt is geslagen door The Perth Mint naar aanleiding van het Chinese nieuwe jaar 2014 "het jaar van de paard". Deze goud munt is geslagen in 1/10 troy ounce (3,1035 gram) en 99,9% puur goud en wordt geleverd in een beschermende harde plastic muntcapsule.

€ 150,50
Tijdelijk niet leverbaar

Details

De gouden Lunar Paard 2014 munten worden geslagen door The Perth Mint in Australië. De munt is een wettig betaalmiddel in het land van oorsprong en heeft een waarde van 15 Australische dollar. Het design van de munt wordt elk jaar aangepast en is gebaseerd op de Chinese jaartelling. Net als alle andere munten van The Perth Mint is de Lunar aap in verschillende formaten verkrijgbaar.

Het design van de Lunar Paard

Op 31 januari 2014 start het Chinese nieuwe jaar en volgens de Chinese kalender is dit het jaar van het Paard. De jaarwisseling in China wordt traditioneel drie achtereenvolgende dagen gevierd. De Perth Mint geeft de Lunar munten traditiegetrouw elk jaar een nieuwe opdruk, gebaseerd op de twaalfjaarlijkse cyclus van de Chinese dierenriem. De geboortejaren voor het jaar van het Paard zijn de volgende: 1918, 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002 en 2014.

Op de voorkant van de munt staat een afbeelding van Queen Eliazbeth ll en de intrinsieke waarde van de munt is vijftien Australische dollar. Op de achterkant van de munt is een afbeelding te vinden van een paard.

Extra informatie

Land van herkomst Australië
Afmetingen 18.6 mm x 2 mm
Gewicht (gram) 3.1035
Zuiverheid 999/1000
Producent Perth Mint
Oplage munt Nee
Jaartal van munt 2014

Er zijn drie manieren om u bestelling te ontvangen.

1. Verzekerde levering via Mikropakket

Wanneer u er voor kiest om u bestelling verzekerd te laten verzenden via Mikropakket is u bestelling volledig verzekerd tijdens het vervoer. Een dag voordat u bestelling verzonden kan worden sturen wij een mail zodat u weet dat de verzending klaar staat. Mocht u de desbetreffende dag niet aanwezig zijn op het door u aangeven adres kunt u dit aan ons melden dan zorgen wij ervoor dat de verzending een andere dag wordt verzonden. De kosten voor de verzekerde verzending bedragen €15.00

2. Privé chauffeur

Wanneer u kiest om de bestelling met een privé chauffeur te laten verzenden is u verzending volledig verzekerd tijdens het vervoer. U kunt samen met Hollandgold een dag en een tijd kiezen afstemmen. De kosten van een privé chauffeur bedragen €185.00

3. Afhalen op kantoor

Het is ook mogelijk om u bestelling op kantoor te komen afhalen. U kunt de bestelling van te voren via internet of telefonisch plaatsen. Wanneer deze bestelling op kantoor ligt zullen wij u een mail sturen. Naar aanleiding van deze mail kunt u bellen en een afspraak maken voor het ophalen van u bestelling. Voor het afhalen van u producten betaald u €9.00. Deze kosten ontstaan door het vervoer van de producten van ons beveiligde depot naar het kantoor.