0item(s)

U heeft niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Kookaburra zilveren kilomunt 2012

  • 1 kilo zilveren Kookaburra munt 1 kilo zilveren Kookaburra munt
  • 1 kilo zilveren Kookaburra kop 1 kilo zilveren Kookaburra kop

Snel overzicht

De zilveren Kookaburra 2012 munt is geslagen in 1 kilo puur zilver. Het is een prachtige beleggingsmunt die vanwege het jaarlijkse vernieuwde design ook collectors waarde geniet. Sinds 1992 wordt de Kookaburra uitgegeven door de Perth Mint in Australië. Deze prachtige zilveren munt wordt geleverd in een stevige plastic capsule, waardoor de munten in goede conditie blijft.
€ 597,00
Tijdelijk niet leverbaar

Details

De 2012-editie van de zilveren 1 kilo Kookaburra munt is ontworpen door ​​Darryl Bellotti. Dit unieke ontwerp toont een Kookaburra met open bek, neergestreken op een tak met Eucalyptus bladeren. 

De voorzijde van de zilveren Kookaburra is naar het ontwerp van Ian Rank-Broadley met een beeltenis van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II.

In 1992 heeft de Perth Mint de zilveren Kookaburra belegginsmunt geïntroduceerd, met een gewicht van één ounce, tien ounce en één kilogram (32,15 ounce). Aanvankelijk bleef het ontwerp van de munten jaarlijks hetzelfde, maar nu wordt de Kookaburra elk jaar met een nieuw ontwerp uitgegeven.

Extra informatie

Land van herkomst Australië
Afmetingen 100.60 mm x 14.6 mm
Gewicht (gram) 1000.0000
Zuiverheid 999
Producent Perth Mint
Oplage munt 51.596
Jaartal van munt 2012

Er zijn drie manieren om u bestelling te ontvangen.

1. Verzekerde levering via Mikropakket

Wanneer u er voor kiest om u bestelling verzekerd te laten verzenden via Mikropakket is u bestelling volledig verzekerd tijdens het vervoer. Een dag voordat u bestelling verzonden kan worden sturen wij een mail zodat u weet dat de verzending klaar staat. Mocht u de desbetreffende dag niet aanwezig zijn op het door u aangeven adres kunt u dit aan ons melden dan zorgen wij ervoor dat de verzending een andere dag wordt verzonden. De kosten voor de verzekerde verzending bedragen €15.00

2. Privé chauffeur

Wanneer u kiest om de bestelling met een privé chauffeur te laten verzenden is u verzending volledig verzekerd tijdens het vervoer. U kunt samen met Hollandgold een dag en een tijd kiezen afstemmen. De kosten van een privé chauffeur bedragen €185.00

3. Afhalen op kantoor

Het is ook mogelijk om u bestelling op kantoor te komen afhalen. U kunt de bestelling van te voren via internet of telefonisch plaatsen. Wanneer deze bestelling op kantoor ligt zullen wij u een mail sturen. Naar aanleiding van deze mail kunt u bellen en een afspraak maken voor het ophalen van u bestelling. Voor het afhalen van u producten betaald u €9.00. Deze kosten ontstaan door het vervoer van de producten van ons beveiligde depot naar het kantoor.