• Meer dan 50.000 tevreden klanten
  • AFM vergunning
  • Verzekerde en discrete levering

Actuele koersen (kg): Goud: €56.171 | Zilver: €674

1:00

Koala 2015 zilveren 1 kilomunt

De zilveren Koala munten zijn afkomstig van The Perth Mint uit Australië. De zilveren Koala munten zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. De diameter van de 1 kilo Koala munt is 100,6 mm en is geslagen uit puur zilver (.999). Door de verschillende formaten is de Koala munt een unieke munt voor uw verzameling, maar ook geschikt als investering in fysiek zilver. De zilveren Kaola munt wordt elk jaar opnieuw voorzien van een uniek design.


€ 909,52

Betaalmogelijkheden

2 op voorraad,meer stuks bestellen van dit product is helaas niet mogelijk.

De Koala munten zijn geslagen door The Perth Mint in Australië. De zilveren Koala munt heeft een diameter van 100,6 mm. De munt weegt 1 kilo en is geslagen in .999 puur zilver. Ieder jaar wordt het design van de Koala aangepast. Om deze reden is de Koala niet alleen populair onder investeerders in fysiek zilver, maar ook onder verzamelaars van zilveren munten.

Het design van zilveren Koala munten

Op de voorzijde van de Koala munt 2015 is een afbeelding van Koningin Elizabeth II afgebeeld. Op de achterzijde van de zilveren munt is een Koala afgebeeld die op een eucalyptus tak ligt. Naast de Koala staat de letter ‘P’ van The Perth Mint.

Investeren in 1 kilo zilveren Koala 2015

De 1 kilo Koala munt is in Europa een populaire zilveren beleggingsmunt. De zilveren Koala is een veel gekozen alternatief voor zilverbaren en zijn geliefd bij zowel verzamelaars als beleggers.

De kilomunten worden geleverd in plastic muntcapsules. Deze muntcapsules zijn niet per definitie helemaal glanzend, ondanks dat ze direct vanuit de leverancier aan ons geleverd worden.

Meer informatie
Jaar van uitgifte2015