Valcambi combi bar 50 x 1 gram goudbaar

De speciale 50 x 1 gram CombiBar worden volgens een ESG patent vervaardigd door het Zwitserse bedrijf Valcambi SA, een LBMA-gecertificeerde productenten voor goudbaren. Deze goudbaartjes zijn perfect deelbaar, zodat u het goud eenvoudig in delen kunt inwisselen. De CombiBars zijn van hoge kwaliteit met een zuiverheid van 999.9 fijn goud.

€ 2.699,00
Tijdelijk niet leverbaar

Het in Zwitserland gevestigde Valcambi, dat werd opgericht in 1961, is een LBMA-gecertificeerde edelmetaalraffinaderij en munt. In 2011 verwierf Valcambi de exclusieve licentie om het flexibele CombiBars edelmetaalproduct te vervaardigen. Deze zijn geslagen volgens de Good Delivery Standard voor de internationale markt.

Unieke Valcambi CombiBars

Het voordeel van deze CombiBars in vergelijking met het kopen van een normale 50g of 100g goudstaaf, is dat u niet alles in een keer hoeft te verkopen. De geleverde goudbaren zijn onderling verbonden om een stabiele eenheid te vormen. De individuele CombiBar goudblokjes kunnen gemakkelijk en zonder verlies van elkaar worden gescheiden door deze te buigen.

Het patent op CombiBar

Het idee en de naam CombiBar is gepatenteerd door de Zwitserse firma ESG in Schänis. In 2010 heeft ESG de breekbare goudplaten concept in samenwerking met de Duitse firma Heimerle + Meule ontwikkeld. De licentie voor de fabricage is exclusief in handen van Valcambi SA

Meer informatie
Afmetingen n.v.t.
Zuiverheid 999.9
Oplage munt n.v.t.
Jaartal van munt N.v.t
Swiss opslag Nee