• Meer dan 50.000 tevreden klanten
  • AFM vergunning
  • Verzekerde en discrete levering

Actuele koersen (kg): Goud: €58.041 | Zilver: €709

1:00

Valcambi CombiBar 50 x 1 gram goudbaar

De combibar maakt het mogelijk om tegen een relatief lage premium kleine baartjes van 1 gram aan te schaffen, die eenvoudig van elkaar kunnen worden losgebroken.

Indien u op termijn de goudbaren van Valcambi SA weer wenst te verkopen kunnen wij deze baren middels onze terugkoopgarantie ook van u terugkopen. Wij kunnen u 98,5% van de, op dat moment geldende, goudprijs bieden voor deze goudbaren.


€ 3.163,22

Betaalmogelijkheden

108 op voorraad,bij een groter aantal bedraagt de levertijd 1 à 2 weken.

Deze goudbaren bevatten 999.9 puur goud (24-karaats) en zijn afkomstig uit Zwitserland, van de producent Valcambi SA. Deze producent is sinds 1968 LBMA-geaccrediteerd (London Bullion Market Association) en staat sindsdien op de 'Good Delivery List'. Dit heeft als gevolg dat de goudbaren van Valcambi SA wereldwijd zonder verdere analyse kunnen worden verhandeld. De baren worden nieuw geproduceerd en geleverd in een hardplastic verpakking, met certificaat.

Het unieke van de combibar is dat bij deze goudbaren, net als bij een chocoladereep, het mogelijk is om eenvoudig stukjes af te breken middels de vooraf aangebrachte breekpunten. Hierdoor kunt u exact, en zonder goudverlies, 1 gram van de baar afbreken. Op ieder van de baartjes staat de stempel van de producent afgebeeld, samen met het gewicht en de puurheid van de baar. Door deze unieke eigenschap zijn de goudbaartjes van 1 gram goedkoper in de aanschaf dan wanneer u voor hetzelfde gewicht aan losse goudbaartjes (van ieder 1 gram) kiest.

Meer informatie
Fijn gewicht50 Gram
Afmetingen105 mm x 37 mm x 0,85 mm
Zuiverheid / Gehalte999,9/1000 - 24 Karaat
ConditieNieuw
Land van herkomstZwitserland
ProducentValcambi SA
VerpakkingHardplastic
CertificaatJa, LBMA geaccrediteerd
Belasting (BTW)Vrijgesteld van BTW
Verzekerde zending mogelijkJa, op locatie naar keuze
Ophalen mogelijkJa, in Alkmaar of Rotterdam
Opslag mogelijkJa, Nederland