• Meer dan 50.000 tevreden klanten
  • AFM vergunning
  • Verzekerde en discrete levering

Actuele koersen (kg): Goud: €55,799 | Zilver: €671

1:00

Umicore 1 kilogram goudbaar

De goudbaar bevat 1000 gram puur goud en wordt geleverd met certificaat van echtheid en 'Good Delivery'-status. Deze gouden baren worden geproduceerd volgens de strikte regels van de L.B.M.A. (Londen Bullion Market Association) door erkende fabrikanten. Umicore goudbaren met 'Good Delivery'-status zijn via onze professionele inkooppartner direct verhandelbaar. Bij bestelling van meerdere kilo's kan de levertijd oplopen.


€ 56.608,35

Betaalmogelijkheden

Levertijd ongeveer 6 weken

Alle geleverde goudbaren zijn gemarkeerd met het officiële "Umicore Feingold 999.9" keurmerk en afkomstig van LBMA geaccrediteerde fabrikanten. Deze goudbaren worden wereldwijd verhandeld. Umicore goudbaren met een zuiverheid van 999.9 zijn vrijgesteld van BTW, omdat deze worden aangemerkt als beleggingsgoud.

Umicore goudbaren specificaties

Producent Umicore goudbaren

De 1 kilo goudbaar van Umicore heeft een zuiverheid van 999.9 puur goud en wordt geleverd met een certificaat van echtheid. De goudbaar heeft een LBMA keurmerk en voldoet dus aan de hoogste kwaliteitseisen. Dankzij dit internationaal erkende keurmerk is deze Umicore goudbaar van een kilogram ook gemakkelijk te verkopen.

De Umicore goudbaren van 250 gram, 500 gram en 1 kilogram worden met de hand gegoten en van een uniek serienummer voorzien. Bij de smelterij worden de baren stuk voor stuk gewogen, zodat wij er zeker van te zijn dat het gewicht voldoet aan de specificaties.

De afmetingen van de 1 kilo goudbaar zijn slechts 88 x 39 x 19 millimeter. Met een dichtheid van 19.320 kilogram per kubieke meter is het edelmetaal bijna twee keer zo zwaar als zilver.

Good delivery goudbaar

De goudbaren van Umicore hebben van de Londen Bullion Market Association (LBMA) de status van ‘Good Delivery’ gekregen. Dat wil zeggen dat de goudbaren wereldwijd erkend worden en dus ook in het buitenland gemakkelijk verhandeld kunnen worden.

Beleggers kopen goudbaren als beleggingsobject of als alternatief voor een spaarrekening. De populariteit van het edelmetaal is de laatste jaren toegenomen door de dalende rente en de toenemende onzekerheid over banken en het monetaire beleid van centrale banken.

Productie van Umicore goudbaren

Producent Umicore goudbaren

De baren die Holland Gold verkoopt worden altijd geleverd met het originele plastic seal en het bijbehorende certificaat van echtheid. De goudbaar van 1 kilogram heeft de laagste premie ten opzichte van de goudprijs en geeft dus het meeste goud voor uw geld. De baren van 1 kilo kunt u ook altijd weer aan ons terug verkopen.

Deze baar van 1.000 gram goud wordt geproduceerd in opdracht van Umicore, een toonaangevende smelterij in België met een geschiedenis die terug gaat tot begin 1800. De Umicore goudbaren worden grotendeels gemaakt van sloopgoud uit de Benelux, dat bij de smelterij gezuiverd wordt tot puur 999.9 goud. Het edelmetaal is dus afkomstig van een vertrouwde bron.

Meer informatie
Afmetingen88 x 39 x 19 mm
Jaartal van muntn.v.t
Swiss opslagNee