Actuele koersen (kg): Goud €60.811 Zilver €675
    
Terug

Valcambi CombiBar 100 x 1 gram goudbaar

Levertijd 1 à 2 weken
- +
In winkelwagen
Valcambi CombiBar 100 x 1 gram goudbaar

De combibar maakt het mogelijk om tegen een relatief lage premium kleine baartjes van 1 gram aan te schaffen, die eenvoudig van elkaar kunnen worden losgebroken.

Indien u op termijn de goudbaren van Valcambi SA weer wenst te verkopen kunnen wij deze baren middels onze terugkoopgarantie ook van u terugkopen. Wij kunnen u 98,5% van de, op dat moment geldende, goudprijs bieden voor deze goudbaren.

Deze goudbaren bevatten 999.9 puur goud (24-karaats) en zijn afkomstig uit Zwitserland, van de producent Valcambi SA. Deze producent is sinds 1968 LBMA-geaccrediteerd (London Bullion Market Association) en staat sindsdien op de 'Good Delivery List'. Dit heeft als gevolg dat de goudbaren van Valcambi SA wereldwijd zonder verdere analyse kunnen worden verhandeld. De baren worden nieuw geproduceerd en geleverd in een hardplastic verpakking, met certificaat.

Het unieke van de combibar is dat bij deze goudbaren, net als bij een chocoladereep, het mogelijk is om eenvoudig stukjes af te breken middels de vooraf aangebrachte breekpunten. Hierdoor kunt u exact, en zonder goudverlies, 1 gram van de baar afbreken. Op ieder van de baartjes staat de stempel van de producent afgebeeld, samen met het gewicht en de puurheid van de baar. Door deze unieke eigenschap zijn de goudbaartjes van 1 gram goedkoper in de aanschaf dan wanneer u voor hetzelfde gewicht aan losse goudbaartjes (van ieder 1 gram) kiest.

Wilt u uw goudbaren verkopen op de lange termijn? Holland Gold biedt een terugkoopgarantie voor alle goudbaren die u bij ons koopt. Heeft u de goudbaren niet bij ons gekocht? Ook deze goudbaren kopen wij in. 

Meer informatie
Specificaties
Fijn gewicht100 Gram
Afmetingen105 mm x 74 mm x 0,85 mm
Zuiverheid / Gehalte999,9/1000 - 24 Karaat
ConditieNieuw
Land van herkomstZwitserland
ProducentValcambi SA
 
VerpakkingHardplastic
CertificaatJa, LBMA geaccrediteerd
Belasting (BTW)Vrijgesteld van BTW
Verzekerde zending mogelijkJa, op locatie naar keuze
Ophalen mogelijkJa, in Alkmaar of Rotterdam
Opslag mogelijkJa, in Nederland
Hulp nodig?
Neem contact op
Edelmetaal Adviseur
Edelmetaal Adviseur

Waarom goud kopen bij Holland Gold?

Goud biedt bescherming in tijden van inflatie
Goud biedt bescherming in tijden van inflatie
Op lange termijn behoudt goud haar waarde, terwijl valuta stevig aan koopkracht verliest. Een voorbeeld van het waardevaste vermogen van goud is dat u 2.000 jaar geleden een maatpak kon kopen voor één gouden munt en dat nu nog steeds het geval is.
Goud is een verzekering tegen een systeemrisico
Goud is een verzekering tegen een systeemrisico
De goudreserves bij centrale banken fungeren als dekking van een geldsysteem. Volgens DNB is goud een ‘vertrouwensanker’: “Als het hele financieel systeem instort, biedt de goudvoorraad een onderpand om opnieuw te beginnen.“
Goud is een steunpilaar in de beleggingsportefeuille
Goud is een steunpilaar in de beleggingsportefeuille
Goud versterkt de portefeuille door het lange termijn rendement en diversificatie. De traditionele rol als veilige haven betekent dat goud in tijden van crisis een troef is, die tegengesteld beweegt tegenover de rest van de portefeuille.
Prijshistorie product