Actuele koersen (kg): Goud €60.805 Zilver €675
    
Terug

C. Hafner 1 troy ounce goudbaar

Levertijd 1 à 2 weken
10 voor € 1.960,01 per stuk
20 voor € 1.959,01 per stuk
50 voor € 1.958,01 per stuk
Prijs alert
- +
In winkelwagen
C. Hafner 1 troy ounce goudbaar

De 1 troy ounce baren van Hafner vallen onder één van de meest verkochte producten vanwege hun mooie balans tussen een relatief lage premie en toegankelijke instapprijs.

Indien u op termijn de goudbaren van Hafner weer wenst te verkopen kunnen wij deze baren middels onze terugkoopgarantie ook van u terugkopen. Wij kunnen u 98,5% van de op dat moment geldende goudprijs bieden voor deze goudbaren. 

Deze goudbaren bevatten 999.9 puur goud (24-karaats) en zijn afkomstig uit Duitsland, van de producent C. Hafner. Deze producent is sinds 2013 LBMA-geaccrediteerd (London Bullion Market Association) en staat sindsdien op de 'Good Delivery List'. Dit heeft als gevolg dat de goudbaren van C. Hafner wereldwijd zonder verdere analyse kunnen worden verhandeld. De baren worden nieuw geproduceerd en geleverd in een gesealde blisterverpakking met certificaat.

De standaard baren van C. Hafner, ook wel 'Minted' baren, worden tot de 100 gram geslagen. Indien bij de baar 'Casted' ofwel gegoten staat vermeld betekent dit dat de baar is geproduceerd door het gieten van het goud in een mal. Alle baren boven de 100 gram zijn enkel leverbaar in de 'Casted' vorm. Het verschil tussen de casted en minted baren is louter de productiemethode. Voor de waarde maakt dit geen verschil, zowel bij aankoop als verkoop.

Wilt u uw goudbaren verkopen op de lange termijn? Holland Gold biedt een terugkoopgarantie voor alle goudbaren die u bij ons koopt. Heeft u de goudbaren niet bij ons gekocht? Ook deze goudbaren kopen wij in. 

Meer informatie
Specificaties
Fijn gewicht1 Troy Ounce (31,1 Gram)
Afmetingen42,2 mm x 23,5 mm x 2 mm
Zuiverheid / Gehalte999,9/1000 - 24 Karaat
ConditieNieuw
Land van herkomstDuitsland
ProducentC. Hafner
 
VerpakkingZachtplastic
CertificaatJa, LBMA geaccrediteerd
Belasting (BTW)Vrijgesteld van BTW
Verzekerde zending mogelijkJa, op locatie naar keuze
Ophalen mogelijkJa, in Alkmaar of Rotterdam
Opslag mogelijkJa, in Nederland
Hulp nodig?
Neem contact op
Edelmetaal Adviseur
Edelmetaal Adviseur

Waarom goud kopen bij Holland Gold?

Goud biedt bescherming in tijden van inflatie
Goud biedt bescherming in tijden van inflatie
Op lange termijn behoudt goud haar waarde, terwijl valuta stevig aan koopkracht verliest. Een voorbeeld van het waardevaste vermogen van goud is dat u 2.000 jaar geleden een maatpak kon kopen voor één gouden munt en dat nu nog steeds het geval is.
Goud is een verzekering tegen een systeemrisico
Goud is een verzekering tegen een systeemrisico
De goudreserves bij centrale banken fungeren als dekking van een geldsysteem. Volgens DNB is goud een ‘vertrouwensanker’: “Als het hele financieel systeem instort, biedt de goudvoorraad een onderpand om opnieuw te beginnen.“
Goud is een steunpilaar in de beleggingsportefeuille
Goud is een steunpilaar in de beleggingsportefeuille
Goud versterkt de portefeuille door het lange termijn rendement en diversificatie. De traditionele rol als veilige haven betekent dat goud in tijden van crisis een troef is, die tegengesteld beweegt tegenover de rest van de portefeuille.
Prijshistorie product