Actuele koersen (kg):
Goud €59.729
Zilver €729
    
Terug
Betalen
Wat zijn de betalingsmogelijkheden?

iDEAL

Met een Nederlandse bankrekening kunt u iDEAL veilig, vertrouwd en eenvoudig uw bestelling online afrekenen. Let op: de limiet voor een iDEAL-betaling kan per persoon verschillend zijn ingesteld. Standaard staat de limiet ingesteld op €5.000,-.

Wij adviseren bij grotere orders (en bij twijfel over de hoogte van uw limiet) te kiezen voor betaalmethode ‘bankoverschrijving’, hiervoor gelden hogere limieten. Ook kunt u, indien nodig, uw betaling over meerdere dagen spreiden. Vermeld bij iedere betaling uw ordernummer. 


Bankoverschrijving

U kunt uw bestelling ook voldoen per bankoverschrijving. U maakt het totaalbedrag van de factuur binnen 24 uur over op onze bankrekening onder vermelding van het ordernummer. Duurt een betaling iets langer? Laat het ons weten!

Bankgegevens Hollandgold

Bank

ING

Naam

Hollandgold

BIC

INGBNL2A

IBAN

NL18INGB0652579418


Contante transacties

Het is mogelijk om bij Holland Gold een aankoop te doen en contant te betalen. Bij een contante betaling gelden een aantal regels die te vinden zijn op de pagina anoniem kopen.


Creditcard

U kunt bij Holland Gold eveneens met uw creditcard afrekenen. Houd er rekening mee dat de bank hier 3% extra kosten over het totale bedrag voor in rekening brengt.


Betalen met crypto

Wilt u goud kopen met Bitcoin of andere digitale munten? Ook dat is mogelijk bij Holland Gold. De populariteit van digitale munten neemt toe en daarom bieden we onze klanten graag de mogelijkheid om daarmee te betalen. Wilt u hier gebruik van maken? Kies dan tijdens het afrekenen voor de betaalmethode "crypto via Coinify". Vervolgens zult u een factuur ontvangen via Coinify. Coinify is een betaalprovider voor crypto. 

In de factuur treft u een link, waarmee u middels een QR-code met de gewenste crypto kunt betalen. De betaallink is vanwege de volatiliteit van veel virtuele munten een kwartier geldig. De succesvolle betaaltransactie wordt door Coinify aan u én ons bevestigd. Zodra uw order betaald is gaan wij direct verder met het verwerken van uw bestelling, net als een betaling via de bank. 

Voor het betalen met crypto geldt een limiet van omgerekend €15.000,- per transactie. Wilt u voor meer dan €15.000,- bestellen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Er wordt in een rustige markt 1,5% aan transactiekosten over de totale waarde van de bestelling in rekening gebracht. Is er veel volatiliteit op de cryptomarkt dan kunnen de transactiekosten oplopen tot 3%. 

U kunt met de volgende crypto betalen: 

Bitcoin

Aave

Cardano

Bitcoincash

Binance Coin BCS

Bitcoin SV

Dodge Coin

Polkadot

Etherium

Chainlink

Litecoin

Polygon ERC-20

Nano

OMG Network

Qtum

SHIBA INU

SOL

TRON

TrueUSD

USD Coin

Tether ERC-20

Tether TRC-20

Stellar

 

Is het gelukt? Laat het ons weten!
Is uw vraag niet beantwoord?
Vul dan het contactformulier in met uw vraag.
Of neem telefonisch contact met ons op: 
+31(0)88 468 8400