0item(s)

U heeft niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Platinabaar 10 troy ounce BTW vrij

  • Platinabaar 10 troy ounce BTW vrij Platinabaar 10 troy ounce BTW vrij

Snel overzicht

De platinabaar bevat 10 troy ounce (311 gram) puur platina en draagt de 'Good Delivery'-status. Deze platinabaren worden geproduceerd volgens de strikte regels van de L.B.M.A. (Londen Bullion Market Association) door een erkende fabrikant. Platinabaren met een 'Good Delivery'-status zijn direct en wereldwijd verhandelbaar via professionele inkooporganisaties en banken.


Specificaties
Producent: Credit Suisse 
Gewicht: 10 troy ounce
Zuiverheid: 999 / 1000
BTW-tarief: 0%

U kunt BTW-vrije platinabaren aankopen uitsluitend in combinatie met de opslag in Zwitserland.

€ 8.070,00
Levertijd 1 à 2 weken

Details

Inleiding

Aanvankelijk is het kopen van platinabaren voor particulieren beleggers niet interessant. Aangezien platinabaren in beginsel worden belast met 21% BTW in Nederland. Hierdoor moet de platina waarde van de baren minstens 21% stijgen voordat de investering is terugverdiend. Maar nu bied Hollandgold de mogelijkheid om BTW vrije platinabaren aan te kopen. Dit is mogelijk omdat Hollandgold de zilverbaren in met beveiligde opslag in Zwitserland aanbiedt. Aanschaf van deze BTW vrije platinabaren is dan ook alleen mogelijk in combinatie met verzekerde opslag. Het voordeel van deze opslag is dat Hollandgold een terugkoop garantie hanteert. Hierdoor is de verhandelbaarheid van de zilverbaren optimaal.

Unieke baren

Hollandgold wil benadrukken dat de platinabaren fysiek worden geleverd bij de verzekerde opslag. Dit houdt in, dat de platinabaren waarvan u de unieke serienummers heeft, daadwerkelijk liggen opgeslagen in Zwitserland. Alle opgeslagen baren zijn uniek en worden jaarlijks controleert door een onafhankelijk accountant. Alle geleverde platinabaren zijn afkomstig van LBMA geaccrediteerde fabrikanten.

Voordelen

De voordelen van BTW vrije platinabaren in combinatie met verzekerde opslag op en een rij:
1. Er wordt geen 21% BTW geheven, 
2. De BTW vrije platinabaren zijn te allen tijde all-risk verzekerd, 
3. Hollandgold hanteert de terugkoop garantie, 
4. Jaarlijkse controle door een onafhankelijke accountant bij de verzekerde opslag,
5. Over het bewaarloon is geen BTW verschuldigd. 

Extra informatie

Land van herkomst Zwitserland
Afmetingen Nee
Gewicht (gram) 311.0000
Zuiverheid 999.5/1000
Producent Nee
Oplage munt Nee
Jaartal van munt Nee

Er zijn drie manieren om u bestelling te ontvangen.

1. Verzekerde levering via Mikropakket

Wanneer u er voor kiest om u bestelling verzekerd te laten verzenden via Mikropakket is u bestelling volledig verzekerd tijdens het vervoer. Een dag voordat u bestelling verzonden kan worden sturen wij een mail zodat u weet dat de verzending klaar staat. Mocht u de desbetreffende dag niet aanwezig zijn op het door u aangeven adres kunt u dit aan ons melden dan zorgen wij ervoor dat de verzending een andere dag wordt verzonden. De kosten voor de verzekerde verzending bedragen €15.00

2. Privé chauffeur

Wanneer u kiest om de bestelling met een privé chauffeur te laten verzenden is u verzending volledig verzekerd tijdens het vervoer. U kunt samen met Hollandgold een dag en een tijd kiezen afstemmen. De kosten van een privé chauffeur bedragen €185.00

3. Afhalen op kantoor

Het is ook mogelijk om u bestelling op kantoor te komen afhalen. U kunt de bestelling van te voren via internet of telefonisch plaatsen. Wanneer deze bestelling op kantoor ligt zullen wij u een mail sturen. Naar aanleiding van deze mail kunt u bellen en een afspraak maken voor het ophalen van u bestelling. Voor het afhalen van u producten betaald u €9.00. Deze kosten ontstaan door het vervoer van de producten van ons beveiligde depot naar het kantoor.