0item(s)

U heeft niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Combibar 100x1g zilver

  • Combibar 100x1g zilver Combibar 100x1g zilver

Snel overzicht

De 100 x 1 gram combibar van Heimerle & Meule / Valcambi. De achterzijde van elke individuele baar toont het gewicht en de zuiverheid.
€ 107,00
Levertijd 1 à 2 weken

Details

Deze combibaren van 100 gram in A7-formaat worden geproduceerd door een LBMA gecertificeerde fabrikant. De combi bar is speciaal ontworpen en de voorgedefinieerde breekpunten zorgen ervoor dat er geen verlies van zilver optreedt wanneer er een stukje wordt afgebroken. Het is een kwestie van buigen langs één van de breuklijnen tot de strook meegeeft en vervolgens breekt het uit elkaar.

Extra informatie

Land van herkomst Zwitserland
Afmetingen 74 x 105 x 1.5 mm
Gewicht (gram) 100.0000
Zuiverheid 99.9
Producent Heimerle & Meule / Valcambi
Oplage munt Nee
Jaartal van munt Nee

Er zijn drie manieren om u bestelling te ontvangen.

1. Verzekerde levering via Mikropakket

Wanneer u er voor kiest om u bestelling verzekerd te laten verzenden via Mikropakket is u bestelling volledig verzekerd tijdens het vervoer. Een dag voordat u bestelling verzonden kan worden sturen wij een mail zodat u weet dat de verzending klaar staat. Mocht u de desbetreffende dag niet aanwezig zijn op het door u aangeven adres kunt u dit aan ons melden dan zorgen wij ervoor dat de verzending een andere dag wordt verzonden. De kosten voor de verzekerde verzending bedragen €15.00

2. Privé chauffeur

Wanneer u kiest om de bestelling met een privé chauffeur te laten verzenden is u verzending volledig verzekerd tijdens het vervoer. U kunt samen met Hollandgold een dag en een tijd kiezen afstemmen. De kosten van een privé chauffeur bedragen €185.00

3. Afhalen op kantoor

Het is ook mogelijk om u bestelling op kantoor te komen afhalen. U kunt de bestelling van te voren via internet of telefonisch plaatsen. Wanneer deze bestelling op kantoor ligt zullen wij u een mail sturen. Naar aanleiding van deze mail kunt u bellen en een afspraak maken voor het ophalen van u bestelling. Voor het afhalen van u producten betaald u €9.00. Deze kosten ontstaan door het vervoer van de producten van ons beveiligde depot naar het kantoor.