0item(s)

U heeft niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

100 Kurush Turkije

  • 100 Kurush Turkije munt 100 Kurush Turkije munt
  • 100 Kurush Turkije kop 100 Kurush Turkije kop
  • 100 Kurush Turkije munt 100 Kurush Turkije munt

Snel overzicht

Deze gouden Turkse 100 Kurush zijn in omloop geweest en kunnen gebruikssporen bevatten. De munten die worden geleverd zijn afkomstig van diverse jaartallen.

€ 273,00
Tijdelijk niet leverbaar

Details

Deze gouden 100 Kurush zijn afkomstig uit Turkije en zijn geslagen met een fijngewicht van 6.61 gram. De munt weegt bruto 7.216 gram met een zuiverheid van 917/1.000. De intrinsieke waarde van deze munt bedraagt 100 Kurush.

Extra informatie

Land van herkomst Turkije
Afmetingen 22 mm
Gewicht (gram) 7.2160
Zuiverheid 917
Producent Turkish Mint
Oplage munt Nee
Jaartal van munt N.v.t

Er zijn drie manieren om u bestelling te ontvangen.

1. Verzekerde levering via Mikropakket

Wanneer u er voor kiest om u bestelling verzekerd te laten verzenden via Mikropakket is u bestelling volledig verzekerd tijdens het vervoer. Een dag voordat u bestelling verzonden kan worden sturen wij een mail zodat u weet dat de verzending klaar staat. Mocht u de desbetreffende dag niet aanwezig zijn op het door u aangeven adres kunt u dit aan ons melden dan zorgen wij ervoor dat de verzending een andere dag wordt verzonden. De kosten voor de verzekerde verzending bedragen €15.00

2. Privé chauffeur

Wanneer u kiest om de bestelling met een privé chauffeur te laten verzenden is u verzending volledig verzekerd tijdens het vervoer. U kunt samen met Hollandgold een dag en een tijd kiezen afstemmen. De kosten van een privé chauffeur bedragen €185.00

3. Afhalen op kantoor

Het is ook mogelijk om u bestelling op kantoor te komen afhalen. U kunt de bestelling van te voren via internet of telefonisch plaatsen. Wanneer deze bestelling op kantoor ligt zullen wij u een mail sturen. Naar aanleiding van deze mail kunt u bellen en een afspraak maken voor het ophalen van u bestelling. Voor het afhalen van u producten betaald u €9.00. Deze kosten ontstaan door het vervoer van de producten van ons beveiligde depot naar het kantoor.

Klanten keken ook naar