0item(s)

U heeft niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

1 Pond Zuid-Afrika

  • 1 Pond Zuid-Afrika 1 Pond Zuid-Afrika

Snel overzicht

De 1 pond Zuid-Afrika komt uit Zuid-Afrika en wordt sinds 1892 geslagen. In Zuid-Afrika is de munt een wettig betaalmiddel en heeft de nominale waarde van 1 pond. De munt is van 1892 tot 1900 geslagen in 7,99 gram 22 karaat goud.
€ 294,50
Tijdelijk niet leverbaar

Details

De munt heeft een ronde vorm en zijn gegraveerd door Otto Schultz. Op de voorzijde van de munt staat de tekst ‘Eendragt maakt magt’ met het jaartal waarin hij geslagen is. Op de achterzijde van de munt staat het hoofd van Paul Kruger die naar links kijkt. Bij deze afbeelding staat de tekst ‘Zuid Afrikaansche republiek’.

Extra informatie

Land van herkomst Zuid-Afrika
Afmetingen Ø 22 x 1,56
Gewicht (gram) 7.9900
Zuiverheid 0.917 (22 karaat)
Producent South African Mint
Oplage munt Nee
Jaartal van munt 1892-1900

Er zijn drie manieren om u bestelling te ontvangen.

1. Verzekerde levering via Mikropakket

Wanneer u er voor kiest om u bestelling verzekerd te laten verzenden via Mikropakket is u bestelling volledig verzekerd tijdens het vervoer. Een dag voordat u bestelling verzonden kan worden sturen wij een mail zodat u weet dat de verzending klaar staat. Mocht u de desbetreffende dag niet aanwezig zijn op het door u aangeven adres kunt u dit aan ons melden dan zorgen wij ervoor dat de verzending een andere dag wordt verzonden. De kosten voor de verzekerde verzending bedragen €15.00

2. Privé chauffeur

Wanneer u kiest om de bestelling met een privé chauffeur te laten verzenden is u verzending volledig verzekerd tijdens het vervoer. U kunt samen met Hollandgold een dag en een tijd kiezen afstemmen. De kosten van een privé chauffeur bedragen €185.00

3. Afhalen op kantoor

Het is ook mogelijk om u bestelling op kantoor te komen afhalen. U kunt de bestelling van te voren via internet of telefonisch plaatsen. Wanneer deze bestelling op kantoor ligt zullen wij u een mail sturen. Naar aanleiding van deze mail kunt u bellen en een afspraak maken voor het ophalen van u bestelling. Voor het afhalen van u producten betaald u €9.00. Deze kosten ontstaan door het vervoer van de producten van ons beveiligde depot naar het kantoor.