Zilverbaar 1000 troy ounce btw-vrij Zwitserland

De zilverbaar bevat 1000 troy ounce (31,1 kilo) puur zilver en draagt de 'Good Delivery'-status. Deze zilverbaren worden geproduceerd volgens de strikte regels van de L.B.M.A. (Londen Bullion Market Association) door een erkende fabrikant. Zilverbaren met 'Good Delivery'-status zijn direct en wereldwijd verhandelbaar via professionele inkooporganisaties en banken. Specificaties Merk: divers Gewicht: 1000 troy ounce Zuiverheid: 999 / 1000 BTW-tarief: 0% U kunt BTW-vrije zilverbaren aankopen uitsluitend in combinatie met de opslag in Zwitserland.

€ 21.515,00
Levertijd 1 à 2 weken

Inleiding

Aanvankelijk is het kopen van zilverbaren voor particulieren beleggers niet interessant. Aangezien zilverbaren in beginsel worden belast met 21% BTW in Nederland. Hierdoor moet de zilverwaarde van de baren minstens 21% stijgen voordat de investering is terugverdiend. Maar nu bied Hollandgold de mogelijkheid om BTW vrije zilverbaren aan te kopen. Dit is mogelijk omdat Hollandgold de zilverbaren in met beveiligde opslag in Zwitserland aanbiedt. Aanschaf van deze BTW vrije zilverbaren is dan ook alleen mogelijk in combinatie met verzekerde opslag. Het voordeel van deze opslag is dat Hollandgold een terugkoop garantie hanteert. Hierdoor is de verhandelbaarheid van de zilverbaren optimaal.

Unieke baren

Hollandgold wil benadrukken dat de zilverbaren fysiek worden geleverd bij de verzekerde opslag. Dit houdt in, dat de zilverbaren waarvan u de unieke serienummers heeft, daadwerkelijk liggen opgeslagen in Zwitserland. Alle opgeslagen baren zijn uniek en worden jaarlijks gecontroleerd door een onafhankelijk accountant. Alle geleverde zilverbaren zijn afkomstig van LBMA geaccrediteerde fabrikanten.

Voordelen

De voordelen van BTW vrije zilverbaren in combinatie met verzekerde opslag op en een rij:
1. Er wordt geen 21% BTW geheven,
2. De BTW vrije zilverbaren zijn te allen tijde all-risk verzekerd,
3. Hollandgold hanteert de terugkoop garantie,
4. Jaarlijkse controle door een onafhankelijke accountant bij de verzekerde opslag,
5. Over het bewaarloon is geen BTW verschuldigd. 

Meer informatie
Afmetingen -
Zuiverheid 999.9/1000
Jaartal van munt N.v.t
Swiss opslag Ja