• Meer dan 50.000 tevreden klanten
  • AFM vergunning
  • Verzekerde en discrete levering

Actuele koersen (kg): Goud: €58.041 | Zilver: €709

1:00

Umicore 15 kilogram zilverbaar

De grootste zilverbaren van Umicore zijn een goede manier om LBMA-geaccrediteerd zilver aan te schaffen tegen een zo laag mogelijke premium. Dit omdat bij de grotere zilverbaren de productiekosten in verhouding veel lager zijn dan bij de kleinste baren. Dit maakt deze baren een interessante keuze voor beleggers.

Let hierbij op dat zilverbaren zijn belast met 21% BTW en met name interessant zijn voor zakelijke klanten, aangezien de BTW aftrekbaar is. Wij adviseren particulieren om 1 troy ounce zilveren munten te kopen.

Indien u op termijn de zilverbaren van Umicore weer wenst te verkopen kunnen wij deze baren middels onze terugkoopgarantie ook van u terugkopen. Wij kunnen u 98% van de op dat moment geldende zilverprijs bieden voor deze zilverbaren.

Belast met 21% BTW

€ 13.258,70

Betaalmogelijkheden

3 op voorraad,meer stuks bestellen van dit product is helaas niet mogelijk.

Deze zilverbaren zijn gemarkeerd met het officiële "Umicore Feinsilber 999" keurmerk en zijn afkomstig uit België, van de producent Umicore. Deze producent bestaat al sinds 1800, is sinds 1930 LBMA-geaccrediteerd (London Bullion Market Association) en staat sindsdien op de 'Good Delivery List'. Dit heeft als gevolg dat de zilverbaren van Umicore wereldwijd zonder verdere analyse kunnen worden verhandeld. De baren worden nieuw geproduceerd en geleverd in een gesealde verpakking.

De standaard baren van Umicore, ook wel 'Minted' baren, worden tot de 100 gram geslagen. Indien bij de baar 'Casted' ofwel gegoten staat vermeld betekent dit dat de baar is geproduceerd door het gieten van het zilver in een mal. Alle baren boven de 100 gram zijn enkel leverbaar in de 'Casted' vorm. Het verschil tussen de casted en minted baren is louter de productiemethode. Voor de waarde maakt dit geen verschil, zowel bij aankoop als verkoop.

Meer informatie
Fijn gewicht15.000 Gram
Afmetingen235 mm x 100 mm x 75 mm
Zuiverheid / Gehalte999/1000 - 24 Karaat
ConditieNieuw
Land van herkomstBelgië
ProducentUmicore
VerpakkingGeen
CertificaatJa, LBMA geaccrediteerd
Belasting (BTW)21% BTW van toepassing
Verzekerde zending mogelijkJa, op locatie naar keuze
Ophalen mogelijkJa, in Alkmaar of Rotterdam
Opslag mogelijkJa, Nederland