• Meer dan 50.000 tevreden klanten
  • AFM vergunning
  • Verzekerde en discrete levering

Actuele koersen (kg): Goud: €55,787 | Zilver: €671

1:00

Umicore 10 gram goudbaar

De goudbaren van Umicore hebben van de Londen Bullion Market Association (LBMA) de status: 'Good Delivery' gekregen. Deze goudbaren worden geproduceerd door erkende fabrikanten. De Umicore 10 gram goudbaar heeft een afmeting van 31 x 18 x 1 millimeter.


€ 614,77

Betaalmogelijkheden

Levertijd ongeveer 6 weken
  • Koop 10 voor € 613,77 per stuk
  • Koop 20 voor € 612,77 per stuk
  • Koop 50 voor € 611,77 per stuk

Alle geleverde goudbaren zijn gemarkeerd met het officiële "Umicore Feingold 999.9" keurmerk en afkomstig van LBMA geaccrediteerde fabrikanten. Deze goudbaren worden wereldwijd verhandeld. Umicore goudbaren met een zuiverheid van 999.9 zijn vrijgesteld van BTW, omdat deze worden aangemerkt als beleggingsgoud.

Umicore goudbaren specificaties

Producent Umicore goudbaren

De 100 gram goudbaar van Umicore heeft een zuiverheid van 999.9 puur goud. De goudbaar heeft een LBMA keurmerk en voldoet dus aan de hoogste kwaliteitseisen. Dankzij dit internationaal erkende keurmerk is deze Umicore goudbaar van een 10 gram ook gemakkelijk te verkopen. Bij de smelterij worden de baren met de hand gegoten en stuk voor stuk gewogen, zodat wij er zeker van te zijn dat het gewicht voldoet aan de specificaties.

De afmetingen van de 10 gram goudbaar zijn slechts 31 x 18 x 1 millimeter. Met een dichtheid van 19.320 kilogram per kubieke meter is het edelmetaal bijna twee keer zo zwaar als zilver.

Good delivery goudbaar

De goudbaren van Umicore hebben van de Londen Bullion Market Association (LBMA) de status van ‘Good Delivery’ gekregen. Dat wil zeggen dat de goudbaren wereldwijd erkend worden en dus ook in het buitenland gemakkelijk verhandeld kunnen worden.

Beleggers kopen goudbaren als beleggingsobject of als alternatief voor een spaarrekening. De populariteit van het edelmetaal is de laatste jaren toegenomen door de dalende rente en de toenemende onzekerheid over banken en het monetaire beleid van centrale banken.

Productie van Umicore goudbaren

Producent Umicore goudbaren

De baren die Holland Gold verkoopt worden altijd geleverd met het originele plastic seal. De baren van 10 gram kunt u ook altijd weer aan ons terug verkopen.

Deze baar van 10 gram goud wordt geproduceerd in opdracht van Umicore, een toonaangevende smelterij in België met een geschiedenis die terug gaat tot begin 1800. De Umicore goudbaren worden grotendeels gemaakt van sloopgoud uit de Benelux, dat bij de smelterij gezuiverd wordt tot puur 999.9 goud. Het edelmetaal is dus afkomstig van een vertrouwde bron.

Meer informatie
Afmetingen31 x 18 x 1 mm
Jaartal van muntn.v.t
Swiss opslagNee