• Meer dan 50.000 tevreden klanten
  • AFM vergunning
  • Verzekerde en discrete levering

Actuele koersen (kg): Goud: €59.063 | Zilver: €707

1:00

Gezond verstand in het centrale bankenland

Centrale banken zijn waarschijnlijk de instellingen die de meeste invloed op ons dagelijks leven hebben, direct en indirect maar tegelijkertijd ook de instellingen waarover bij het grote publiek het minst bekend is en die als mystiek worden gezien. Edin Mujagić, die zich 20 jaar geleden in alles wat met centrale banken te maken gespecialiseerd heeft, probeert onder meer via boeken en colums al jarenlang die wereld te demystificeren en te ontsluiten voor de gewone man, zodat hij begrijpt wat op het spel staat als hij weer eens leest dat de centrale banken een maatregel hebben genomen of juist niet hebben genomen In dit boek is een aantal van de afgelopen jaren verschenen colums van zijn hand daarover, gebundeld.
Uitgever: Edin Mujagić
Uitgifte: Januari 2019


€ 16,35

Betaalmogelijkheden

21 op voorraad,meer stuks bestellen van dit product is helaas niet mogelijk.

Centrale banken zijn waarschijnlijk de instellingen die de meeste invloed op ons dagelijks leven hebben, direct en indirect maar tegelijkertijd ook de instellingen waarover bij het grote publiek het minst bekend is en die als mystiek worden gezien. Edin Mujagić, die zich 20 jaar geleden in alles wat met centrale banken te makent gespecialiseerd heeft, probeert onder meer via boeken en colums al jarenlang die wereld te demystificeren en te ontsluiten voor de gewone man, zodat hij begrijpt wat op het spel staat als hij weer eens leest dat de centrale banken een maatregel hebben genomen of juist niet hebben genomen In dit boek is een aantal van de afgelopen jaren verschenen colums van zijn hand daarover, gebundeld.
Uitgever: Edin Mujagić
Uitgifte: Januari 2019


Over de auteur:

Edin Mujagić (1977)
Edin Mujagić is een macro-econoom gespecialiseerd in (het beleid van) de centrale banken en monetaire geschiedenis. Hij heeft economie gestudeerd aan de Universiteit van Tilburg en is werkzaam als hoofdeconoom aan het OHV Vermogensbeheer in Amsterdam. 

Meer informatie
Afmetingen248x179x24
Zuiverheid / Gehalte-
Jaar van uitgiften.v.t
Opslag BuitenlandNee