Heraeus 1 t/oz goudbaar

De Heraeus 1 troy ounce goudbaar is nieuw geslagen in 1 troy ounce puur goud, 999.9 / 1000 zuiverheid en wordt geleverd in een gesealde verpakking, inclusief certificaat van echtheid. Elke Heraeus goudbaar is bovendien voorzien van het FEINGOLD-stempel en een uniek serienummer. De productie van deze goudbaren wordt gecontroleerd en gecertificeerd door de LBMA en draagt de befaamde Good Delivery status. Deze goudbaar is vrijgesteld van BTW, omdat deze worden aangemerkt als beleggingsgoud.

€ 1.545,00
5 stuk(s) voorradig,bij een groter aantal bedraagt de Levertijd ongeveer 4 weken.

Heraeus is een LBMA-geaccrediteerd producent van goud met Good Delivery status. Daarmee behoort Heraeus tot een beperkt aantal edelmetaalbedrijven ter wereld die volgens de strikte regels van de LBMA (Londen Bullion Market Association) gemachtigd zijn Good Delivery baren te produceren. Dit betekent dat de zuiverheid van 999.9 / 1000 en de echtheid van deze goudbaren gegarandeerd is.

Heraeus goudbaren specificaties

Producent Heraeus goudbaren

De 1 troy ounce goudbaar van Heraeus heeft een zuiverheid van 999.9 puur goud. De goudbaar heeft een LBMA keurmerk en wordt geleverd met een ingesloten certificaat van echtheid. Elke Heraeus goudbaar is bovendien voorzien van het FEINGOLD-stempel en een uniek serienummer.

De afmetingen van de 1 troy ounce goudbaar zijn slechts 40,4 x 23,3 x 1,8 millimeter. Met een dichtheid van 19.320 kilogram per kubieke meter is het edelmetaal bijna twee keer zo zwaar als zilver.

Good delivery goudbaar

Dankzij het internationale erkende LMBA keurmerk is deze Heraeus goudbaar van een 1 troy ounce zonder nadere analyse wereldwijd te verhandelen.

Beleggers kopen goudbaren als beleggingsobject of als alternatief voor een spaarrekening. De populariteit van het edelmetaal is de laatste jaren toegenomen door de dalende rente en de toenemende onzekerheid over banken en het monetaire beleid van centrale banken.

Producent Heraeus

Producent Heraeus goudbaren

Heraeus Precious Metal is een van de grootste Europese producenten van goud, zilver en platinum. Het hoofdkantoor van Heraeus is gevestigd in Hanau, Duitsland. Het edelmetaalbedrijf is opgericht in 1851 door Wilhelm Carl Heraeus en heeft een goede reputatie opgebouwd in de industrie als edelmetaalproducent en handelaar. Het bedrijf is wereldwijd gecertificeerd en gecontroleerd door de London Bullion Market Association.

Meer informatie
Afmetingen 40,4 x 23,3 x 1,8 mm
Zuiverheid 999.9
Oplage munt n.v.t.
Jaartal van munt N.v.t
Swiss opslag Nee