0item(s)

U heeft niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

2,5 Dollar United states Quarter Eagle Indian Head

Snel overzicht

De 2,5 Dollar United states Quarter Eagle Indian Head is een veel verkochte beleggingsmunt. De 2,5 Dollar United states Quarter Eagle Indian Head munt wordt gemaakt in Amerika.
€ 218,50
Tijdelijk niet leverbaar

Details

De 2,5 Dollar United states Quarter Eagle Indian Head is gemaakt van 1840 tot 1907. De munt heeft een goudgehalte van 0.9 en is gemaakt in de United States Mint in Philadelphia. De munt werd vooral in de 19 eeuw munt veel gebruikt. Naast de 2.5 Dollar United states Quarter Eagle Indian Head is er ook een 5 dollar states half Indian Head en een 10 dollar Indian Head.

Extra informatie

Land van herkomst Verenigde Staten
Afmetingen 18 mm x 1.7 mm
Gewicht (gram) 4.1800
Zuiverheid Nee
Producent United States Mint
Oplage munt Nee
Jaartal van munt 1908-1915 en 1925-1929

Er zijn drie manieren om u bestelling te ontvangen.

1. Verzekerde levering via Mikropakket

Wanneer u er voor kiest om u bestelling verzekerd te laten verzenden via Mikropakket is u bestelling volledig verzekerd tijdens het vervoer. Een dag voordat u bestelling verzonden kan worden sturen wij een mail zodat u weet dat de verzending klaar staat. Mocht u de desbetreffende dag niet aanwezig zijn op het door u aangeven adres kunt u dit aan ons melden dan zorgen wij ervoor dat de verzending een andere dag wordt verzonden. De kosten voor de verzekerde verzending bedragen €15.00

2. Privé chauffeur

Wanneer u kiest om de bestelling met een privé chauffeur te laten verzenden is u verzending volledig verzekerd tijdens het vervoer. U kunt samen met Hollandgold een dag en een tijd kiezen afstemmen. De kosten van een privé chauffeur bedragen €185.00

3. Afhalen op kantoor

Het is ook mogelijk om u bestelling op kantoor te komen afhalen. U kunt de bestelling van te voren via internet of telefonisch plaatsen. Wanneer deze bestelling op kantoor ligt zullen wij u een mail sturen. Naar aanleiding van deze mail kunt u bellen en een afspraak maken voor het ophalen van u bestelling. Voor het afhalen van u producten betaald u €9.00. Deze kosten ontstaan door het vervoer van de producten van ons beveiligde depot naar het kantoor.