African Ounce Rwanda 2019 1 troy ounce zilveren munt

De 1 troy ounce Rwanda Schoenbekooijevaar maakt deel uit van de African Wildlife serie die in 2008 werd geïntroduceerd in opdracht van de Republiek Rwanda.

€ 22,80
Levertijd 1 à 2 weken

De 1 troy ounce Rwanda Schoenbekooijevaar maakt deel uit van de African Wildlife serie die in 2008 werd geïntroduceerd op de markt in opdracht van de Republiek Rwanda. De serie is gemaakt naar aanleiding van de adembenemende natuur van Rwanda. Elk jaar staat er een ander dier in de spotlights, in 2019 is dit de Schoenbekooijevaar.

Op de munt zelf is het land Rwanda afgebeeld. Onder het land staan twee Schoenbekooijevaar. Tegen de rand van de munt staat het jaartal en de zuiverheidsgehalte van .999 fijnheid van het zilver. Aan de andere zijde van de munt is het schild van Rwanda weergegeven. Ook staat hier de nominale waarde van de munt vermeld, deze is 50 francs.

De zilveren Rwanda Schoenbekooijevaar wordt geslagen door de Mayer Mint. De Rwanda Schoenbekooijevaar heeft een fijnheid van 99,9% hiermee behoort het tot de zuiverste beleggingsmunten van de wereld.

Meer informatie
Afmetingen 40 mm x 3 mm
Zuiverheid 999.9
Oplage munt n.v.t.
Jaartal van munt 2019
Swiss opslag Nee