0item(s)

U heeft niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Zilveren Koala 1 troy ounce 2016

Snel overzicht

De zilveren Koala munt is geslagen door The Perth Mint in Australië. De Koala munt is geslagen in 99,9% puur zilver met een diameter van 40,40 mm. Ieder jaar wordt het design van de Koala aangepast. Om deze reden is de Koala niet alleen populair onder investeerders in fysiek zilver, maar ook onder verzamelaars van zilveren munten.
€ 20,30
Tijdelijk niet leverbaar

Details

De Koala munten zijn geslagen door The Perth Mint in Australië. De zilveren Koala munt heeft een diameter van 40.6 mm. De munt weegt 31,103 gram en is geslagen in .999 puur zilver. Ieder jaar wordt het design van de Koala aangepast. Om deze reden is de Koala niet alleen populair onder investeerders in fysiek zilver, maar ook onder verzamelaars van zilveren munten.

Het design van zilveren Koala munten

Op de voorzijde van de Koala munt 2016 is een afbeelding van Koningin Elizabeth II afgebeeld. Op de achterzijde van de zilveren munt is een Koala afgebeeld die over een tak heenloopt. Naast de Koala staat de letter ‘P’ van The Perth Mint in de munt.

Investeren in de zilveren Koala 2016

De 1 troy ounce Koala munt is in Europa een populaire zilveren beleggingsmunt. De zilveren Koala is een veel gekozen alternatief voor zilverbaren en zijn geliefd bij zowel verzamelaars als beleggers.

Extra informatie

Land van herkomst Australië
Afmetingen 40.6 mm x 4 mm
Gewicht (gram) 31.1030
Zuiverheid 999/1000
Producent Perth Mint
Oplage munt Nee
Jaartal van munt 2016

Er zijn drie manieren om u bestelling te ontvangen.

1. Verzekerde levering via Mikropakket

Wanneer u er voor kiest om u bestelling verzekerd te laten verzenden via Mikropakket is u bestelling volledig verzekerd tijdens het vervoer. Een dag voordat u bestelling verzonden kan worden sturen wij een mail zodat u weet dat de verzending klaar staat. Mocht u de desbetreffende dag niet aanwezig zijn op het door u aangeven adres kunt u dit aan ons melden dan zorgen wij ervoor dat de verzending een andere dag wordt verzonden. De kosten voor de verzekerde verzending bedragen €15.00

2. Privé chauffeur

Wanneer u kiest om de bestelling met een privé chauffeur te laten verzenden is u verzending volledig verzekerd tijdens het vervoer. U kunt samen met Hollandgold een dag en een tijd kiezen afstemmen. De kosten van een privé chauffeur bedragen €185.00

3. Afhalen op kantoor

Het is ook mogelijk om u bestelling op kantoor te komen afhalen. U kunt de bestelling van te voren via internet of telefonisch plaatsen. Wanneer deze bestelling op kantoor ligt zullen wij u een mail sturen. Naar aanleiding van deze mail kunt u bellen en een afspraak maken voor het ophalen van u bestelling. Voor het afhalen van u producten betaald u €9.00. Deze kosten ontstaan door het vervoer van de producten van ons beveiligde depot naar het kantoor.