Zilveren Koala 1 troy ounce 2016

De zilveren Koala munt is geslagen door The Perth Mint in Australië. De Koala munt is geslagen in 99,9% puur zilver met een diameter van 40,40 mm. Ieder jaar wordt het design van de Koala aangepast. Om deze reden is de Koala niet alleen populair onder investeerders in fysiek zilver, maar ook onder verzamelaars van zilveren munten.

€ 27,90
46 stuk(s) voorradig,meer stuks bestellen van dit product is helaas niet mogelijk.

De Koala munten zijn geslagen door The Perth Mint in Australië. De zilveren Koala munt heeft een diameter van 40.6 mm. De munt weegt 31,103 gram en is geslagen in .999 puur zilver. Ieder jaar wordt het design van de Koala aangepast. Om deze reden is de Koala niet alleen populair onder investeerders in fysiek zilver, maar ook onder verzamelaars van zilveren munten.

Het design van zilveren Koala munten

Op de voorzijde van de Koala munt 2016 is een afbeelding van Koningin Elizabeth II afgebeeld. Op de achterzijde van de zilveren munt is een Koala afgebeeld die over een tak heenloopt. Naast de Koala staat de letter ‘P’ van The Perth Mint in de munt.

Investeren in de zilveren Koala 2016

De 1 troy ounce Koala munt is in Europa een populaire zilveren beleggingsmunt. De zilveren Koala is een veel gekozen alternatief voor zilverbaren en zijn geliefd bij zowel verzamelaars als beleggers.

Meer informatie
Afmetingen 40.6 mm x 4 mm
Zuiverheid 999/1000
Oplage munt n.v.t.
Jaartal van munt 2016
Swiss opslag Nee