0item(s)

U heeft niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Somalische Olifant 2017 1 troy ounce zilveren munt

  • Somaliche Olifant 2017 1 troy ounce zilveren munt Somaliche Olifant 2017 1 troy ounce zilveren munt
  • Somaliche Olifant 2017 1 troy ounce zilveren munt Somaliche Olifant 2017 1 troy ounce zilveren munt

Snel overzicht

De 1 troy ounce Somalische Olifant 2017 Zilver wordt geslagen door de Duitse Bavarian State Mint met een zuiverheid van 99,9% puur zilver. Het netto zilvergewicht van de 1 oz Somalische Olifant Zilver bedraagt 1 troy ounce (31,1 gram). Het ontwerp van deze zilveren munt bestaat uit een afbeelding van de Somalische Olifant en aan de achterkant van de munt vindt u het wapenschild van Somalië met daarnaast twee cheetas.
€ 18,70
Levertijd 1 à 2 weken

Details

De zilveren 1 ounce Somalië Elephant wordt gemaakt door het Bavarian state munthuis. Het ontwerp van de 1 ounce Somalie Elephant heeft betrekking op het thema African Wildlife, dit staat ook op de munt zelf vermeld. In het land Somalie komen vele wilde dieren voor, één van deze wilde dieren is de olifant. De olifant is een dier die veel in Somalië voorkomt en vaak in verband wordt gebracht met het land Somalie. Hierdoor is ervoor gekozen om de Olifant op de munt af te beelden. De gouden munt van 1 troy ounce heeft een nominale waarde van 100 shilling. Dit bedrag staat ook vermeld op de munt. Deze waarde stelt niks voor met de handelswaarde, het is dus ook onlogisch om iets met de munt te kopen.

De Somalie Olifant weegt 31,1 gram en is dus een 1 troy ounce munt. Het thema van African Wildlife komt op deze munt van goud perfect tot uitdrukking. De zuiverheid van 999,9 staat eveneens op de voorzijde vermeld. Op de achterkant van de 1 oz Somalië Olifant staat het wapen van Somalië afgebeeld in de vorm van een gekroond wapenschild dat aan beide zijden ondersteund wordt door twee luipaarden. Op het schild is een ster te ontwaren, die ook voorkomt op de vlag van het land.

Extra informatie

Land van herkomst Nee
Afmetingen Nee
Gewicht (gram) 31.1000
Zuiverheid 999/1000
Producent Nee
Oplage munt Nee
Jaartal van munt 2017

Er zijn drie manieren om u bestelling te ontvangen.

1. Verzekerde levering via Mikropakket

Wanneer u er voor kiest om u bestelling verzekerd te laten verzenden via Mikropakket is u bestelling volledig verzekerd tijdens het vervoer. Een dag voordat u bestelling verzonden kan worden sturen wij een mail zodat u weet dat de verzending klaar staat. Mocht u de desbetreffende dag niet aanwezig zijn op het door u aangeven adres kunt u dit aan ons melden dan zorgen wij ervoor dat de verzending een andere dag wordt verzonden. De kosten voor de verzekerde verzending bedragen €15.00

2. Privé chauffeur

Wanneer u kiest om de bestelling met een privé chauffeur te laten verzenden is u verzending volledig verzekerd tijdens het vervoer. U kunt samen met Hollandgold een dag en een tijd kiezen afstemmen. De kosten van een privé chauffeur bedragen €185.00

3. Afhalen op kantoor

Het is ook mogelijk om u bestelling op kantoor te komen afhalen. U kunt de bestelling van te voren via internet of telefonisch plaatsen. Wanneer deze bestelling op kantoor ligt zullen wij u een mail sturen. Naar aanleiding van deze mail kunt u bellen en een afspraak maken voor het ophalen van u bestelling. Voor het afhalen van u producten betaald u €9.00. Deze kosten ontstaan door het vervoer van de producten van ons beveiligde depot naar het kantoor.