• Meer dan 50.000 tevreden klanten
  • AFM vergunning
  • Verzekerde en discrete levering

Actuele koersen (kg): Goud: €58.621 | Zilver: €694

1:00

Remondis 500 gram zilverbaar

Deze zilverbaren van Remondis bieden een mooie balans tussen een relatief lage premie en toegankelijke instapprijs. Let hierbij op dat zilverbaren zijn belast met 21% BTW en met name interessant zijn voor zakelijke klanten, aangezien de BTW aftrekbaar is. Wij adviseren particulieren om 1 troy ounce zilveren munten te kopen.

Indien u op termijn de zilverbaren van Remondis weer wenst te verkopen kunnen wij deze baren middels onze terugkoopgarantie ook van u terugkopen. Wij kunnen u 98% van de op dat moment geldende zilverprijs bieden voor deze zilverbaren.

Belast met 21% BTW

€ 498,69

Betaalmogelijkheden

21 op voorraad,bij een groter aantal bedraagt de levertijd ongeveer 4 weken.

Deze zilverbaren bevatten 999/1000 puur zilver en zijn afkomstig uit Nederland, van de producent Remondis. Deze producent bestaat al sinds 1934, is sinds 2006 LBMA-geaccrediteerd (London Bullion Market Association) en staat sindsdien op de 'Good Delivery List'. Dit heeft als gevolg dat de zilverbaren van Remondis wereldwijd zonder verdere analyse kunnen worden verhandeld. De baren worden nieuw geproduceerd en geleverd zonder verpakking.

Alle baren van Remondis worden geproduceerd door het gieten van het zilver in een mal, ook wel 'Casted' genoemd. Remondis produceert geen 'Minted' geslagen baren. Het verschil tussen de casted en minted baren is louter de productiemethode. Voor de waarde maakt dit geen verschil, zowel bij aankoop als verkoop.

Meer informatie
Fijn gewicht500 Gram
Afmetingen90 mm x 42 mm x 16 mm
Zuiverheid / Gehalte999/1000
Opslag BuitenlandNee
ProducentRemondis
Land van herkomstNederland
VerpakkingGeen
ConditieNieuw