Predator Canadian Lynx 2017 1 troy ounce zilveren munt

De zilveren Cougar Predator serie is een officiële zilveren munt in Canada, uitgegeven door de Royal Canadian Mint. De 1 troy ounce zilveren Cougar Predator is een wettig betaalmiddel in Canada. De munt is geslagen in exact één troy ounce (31,103 gram) puur zilver en staat garant voor een munt met wereldwijde verhandelbaarheid en de hoge 99,99% zuiverheid.

€ 23,30
3 stuk(s) voorradig,meer stuks bestellen van dit product is helaas niet mogelijk.

Zilveren Predator serie Cougar munten

Deze Cougar van de Predator serie is uitgegeven door de Royal Canadian Mint. Wegens de tweetaligheid van Canada is de zilveren munt gelabeld in het Engels en Frans, met de opdruk "Fine Silver / Argent Pur". Bij de Predator serie staat de Cougar afgebeeld met daaronder het inmiddels kenmerken veiligheidssymbool in de vorm van een esdoornblad van de RCM. De achterzijde wordt gekenmerkt door een portret van Koningin Elizabeth II omlijst met het opschrift "Elizabeth II", "5 Dollars" en het jaar van uitgifte.

Verpakking zilveren Predator Cougar munten

De Predator Cougar munten worden per 25 stuks verpakt in een plastic tube. Deze tubes zijn speciaal vervaardigd voor de opslag en bescherming van deze serie Canadese beleggingsmunten. wanneer u minder dan 25 stuks Maple Leaf zilver besteld, kan het zijn dat deze zonder plastic tube worden geleverd. Dit is afhankelijk van het aantal tubes op voorraad. De munten worden in dit geval netjes verpakt in plastic muntzakjes.

Meer informatie
Afmetingen 38 x 3,29 mm
Zuiverheid 999.9
Oplage munt n.v.t.
Jaartal van munt 2017
Swiss opslag Nee