Canadian Wildlife Bizon 2013 1 troy ounce zilveren munt

In Canada is de zilveren Wildlife Bizon een wettig betaalmiddel en wordt geslagen door Royal Canadian Mint. De Wildlife Bizon munten van 2013 zijn geslagen in één troy ounce (31,100 gram) puur zilver. Een zilveren Wildlife Bizon munt is geslagen in 99,99% puur zilver. Er zijn 1 miljoen zilveren Wildlife Bizon geslagen, hierdoor is de munt populair bij zowel verzamelaars van zilver als beleggers in fyziek zilver.

€ 51,90
14 stuk(s) voorradig,meer stuks bestellen van dit product is helaas niet mogelijk.

De zilveren Wildlife Bizon munt behoort tot de Wildlife Silver Bullion Series van Roycal Canadian Mint. De Wildlife Antilope is de zesde zilveren munt uit de Wildlife Silver Bullion Serie die bestaat uit in totaal 6 zilveren munten. Alle zilveren munten uit deze serie worden slechts één miljoen keer geslagen. Hierdoor is de munt niet alleen een populaire beleggingsmunt is, maar ook een populaire verzamelmunt.

De zilveren Wildlife Bizon munt wordt geslagen door Royal Canadian Mint in Canada. In Canada is de zilveren munt een wettig betaalmiddel en heeft de waarde van 5 Canadese dollars. De Wildlife Bizon munt is van 99,99% puur zilver geslagen en bestaat uit 1 troy ounce (31,100 gram) puur zilver.

Op de voorkant van de Wildlife Bizon munt staat een afbeelding van Koningin Elizabeth II. Op de achterzijde van de munt staat een afbeelding van een Bizon met op de achtergrond zogenaamde "Pinetrees" in Canada. Bij de afbeelding staat de tekst “Canada”, “ww”, 9999, “Fine silver 1 oz argent pur”. De andere munten uit de collectie van Wildlife Silver Bullion Series zijn: de Moose zilveren munt, de Cougar zilveren munt, de Antilope zilveren munt, de Grizzly zilveren munt en de Wolf zilveren munt.

Meer informatie
Afmetingen 38.0 mm x 3.11 mm
Zuiverheid 999,99
Oplage munt 1.000.000
Jaartal van munt 2013
Swiss opslag Nee