Canadian Wildlife Antilope 2013 1 troy ounce zilveren munt

In Canada is de zilveren Wildlife Antilope een wettig betaalmiddel en wordt geslagen door Royal Canadian Mint. De Wildlife Antilope munten van 2013 zijn geslagen in één troy ounce (31,100 gram) puur zilver. Een zilveren Wildlife Antilope munt is geslagen in 999,99% puur zilver. Er zijn 1 miljoen zilveren Wildlife Antilope geslagen, hierdoor is de munt populair bij zowel verzamelaars van zilver als beleggers in fyziek zilver.

€ 53,50
61 stuk(s) voorradig,meer stuks bestellen van dit product is helaas niet mogelijk.

De zilveren Wildlife Antilope munt behoort tot de Wildlife Silver Bullion Series van Roycal Canadian Mint. De Wildlife Antilope is de vijfde zilveren munt uit de Wildlife Silver Bullion Serie die bestaat uit in totaal 6 zilveren munten. Alle zilveren munten uit deze serie worden maar één miljoen keer geslagen. Hierdoor is de munt niet alleen een populaire beleggersmunt is, maar ook een populaire verzamelmunt.

De zilveren Wildlife Antilope munt wordt geslagen door Royal Canadian Mint in Canada. In Canada is de zilveren munt een wettig betaalmiddel en heeft de waarde van 5 Canadese dollars. De Wildlife Antilope munt is van 99,99% puur zilver geslagen en bestaat uit 1 troy ounce (31,100 gram) puur zilver.

Op de voorkant van de Wildlife Antilope munt staat een afbeelding van Koningin Elizabeth II. Op de achterzijde van de munt staat een afbeelding van een antilope die in de leefomgeving van Canada staat. Bij de afbeelding staat de tekst “Canada”, “ww”, 9999, “Fine silver 1 oz argent pur”. De andere munten uit de collectie van Wildlife Silver Bullion Series zijn: de Moose zilveren munt, de Cougar zilveren munt, de Grizzly zilveren munt en de Wolf zilveren munt.

Meer informatie
Afmetingen 38.0 mm x 3.11 mm
Zuiverheid 999,99
Oplage munt 1.000.000
Jaartal van munt 2013
Swiss opslag Nee