0item(s)

U heeft niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Wildlife serie

  • Wildlife serie Wildlife serie

Snel overzicht

De zilveren Wildlife Bullion Serie van de Royal Canadian Mint bestaat uit 6 zilveren munten. Alle zilveren munten uit deze serie worden slechts één miljoen keer geslagen. Hierdoor is de munt niet alleen een populaire beleggingsmunt is, maar ook een populaire verzamelmunt.
€ 193,50
Levertijd 1 à 2 weken

Details

Inleiding

Wanneer u dit artikel koopt bent u 15% voordeliger uit op de Wildlife serie munten. Dit product wordt geleverd in een unieke Hollandgold verpakking en bevat de 6 Wildlife serie munten van de Royal Canadian Mint.

Specificaties

De zilveren Wildlife serie is geslagen door de Royal Canadian Mint in Canada. In Canada zijn de munten een wettig betaalmiddel en hebben allen een waarde van 5 Canadese dollars. De munten zijn geslagen in 1 troy ounce (31,100 gram) fijn zilver (999.9/1000) en hebben een diameter van 38,00 mm x dikte 3,10 mm. Van elke Wildlife munt zijn er één miljoen geslagen, hierdoor is de munt populair bij zowel verzamelaars van zilver als beleggers in fyziek zilver.

De Wildlife serie

1. De Wildlife 2011 Canadese Wolf
2. De Wildlife 2011 Canadese Grizzly
3. De Wildlife 2011 Canadese Puma
4. De Wildlife 2012 Canadese Eland
5. De Wildlife 2013 Candese Bizon
6. De Wildlife 2013 Canadese Antilope 

Extra informatie

Land van herkomst Canada
Afmetingen Nee
Gewicht (gram) Nee
Zuiverheid 999.9/1000
Producent Royal Canadian Mint
Oplage munt Nee
Jaartal van munt Nee

Er zijn drie manieren om u bestelling te ontvangen.

1. Verzekerde levering via Mikropakket

Wanneer u er voor kiest om u bestelling verzekerd te laten verzenden via Mikropakket is u bestelling volledig verzekerd tijdens het vervoer. Een dag voordat u bestelling verzonden kan worden sturen wij een mail zodat u weet dat de verzending klaar staat. Mocht u de desbetreffende dag niet aanwezig zijn op het door u aangeven adres kunt u dit aan ons melden dan zorgen wij ervoor dat de verzending een andere dag wordt verzonden. De kosten voor de verzekerde verzending bedragen €15.00

2. Privé chauffeur

Wanneer u kiest om de bestelling met een privé chauffeur te laten verzenden is u verzending volledig verzekerd tijdens het vervoer. U kunt samen met Hollandgold een dag en een tijd kiezen afstemmen. De kosten van een privé chauffeur bedragen €185.00

3. Afhalen op kantoor

Het is ook mogelijk om u bestelling op kantoor te komen afhalen. U kunt de bestelling van te voren via internet of telefonisch plaatsen. Wanneer deze bestelling op kantoor ligt zullen wij u een mail sturen. Naar aanleiding van deze mail kunt u bellen en een afspraak maken voor het ophalen van u bestelling. Voor het afhalen van u producten betaald u €9.00. Deze kosten ontstaan door het vervoer van de producten van ons beveiligde depot naar het kantoor.