0item(s)

U heeft niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Valcambi 8 gram gouden munt

  • Valcambi 8 gram munt Valcambi 8 gram munt
  • Valcambi 8 gram munt Valcambi 8 gram munt

Snel overzicht

Prachtige 8 gram gouden munten van Valcambi. Deze munten worden geleverd in de authentieke verpakking met een ingesloten certificaat van echtheid. Let op, beperkt beschikbaar.
€ 322,00
Tijdelijk niet leverbaar

Details

Alle munten worden opgeleverd in de authentieke verpakking met een ingesloten certificaat van echtheid. De munten hebben het keurmerk Valcambi en zijn afkomstig van een geaccrediteerde LBMA fabrikant. Op de voorzijde van de munt staat een roos en aan de achterzijde het merk Valcambi en het goudgehalte en certificaatnummer. Het goudgehalte van de munt is 99,99%.

Extra informatie

Land van herkomst Nee
Afmetingen Nee
Gewicht (gram) 8.0000
Zuiverheid .9999
Producent Valcambi SA
Oplage munt Nee
Jaartal van munt Nee

Er zijn drie manieren om u bestelling te ontvangen.

1. Verzekerde levering via Mikropakket

Wanneer u er voor kiest om u bestelling verzekerd te laten verzenden via Mikropakket is u bestelling volledig verzekerd tijdens het vervoer. Een dag voordat u bestelling verzonden kan worden sturen wij een mail zodat u weet dat de verzending klaar staat. Mocht u de desbetreffende dag niet aanwezig zijn op het door u aangeven adres kunt u dit aan ons melden dan zorgen wij ervoor dat de verzending een andere dag wordt verzonden. De kosten voor de verzekerde verzending bedragen €15.00

2. Privé chauffeur

Wanneer u kiest om de bestelling met een privé chauffeur te laten verzenden is u verzending volledig verzekerd tijdens het vervoer. U kunt samen met Hollandgold een dag en een tijd kiezen afstemmen. De kosten van een privé chauffeur bedragen €185.00

3. Afhalen op kantoor

Het is ook mogelijk om u bestelling op kantoor te komen afhalen. U kunt de bestelling van te voren via internet of telefonisch plaatsen. Wanneer deze bestelling op kantoor ligt zullen wij u een mail sturen. Naar aanleiding van deze mail kunt u bellen en een afspraak maken voor het ophalen van u bestelling. Voor het afhalen van u producten betaald u €9.00. Deze kosten ontstaan door het vervoer van de producten van ons beveiligde depot naar het kantoor.