0item(s)

U heeft niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Superman S-Shield 1 troy ounce zilveren munt

  • Super S-Shield Super S-Shield

Snel overzicht

De Royal Canadian Mint geeft sinds 2016 een nieuwe zilveren munt uit de Superman S-Shield 1 troy ounce zilveren munt. De munt is geslagen naar aanleiding van de populariteit van het schild van Superman. De munten zijn van 99,99% zilver gemaakt net zoals de gewone Maple Leaf munten.
€ 20,60
Tijdelijk niet leverbaar

Details

De Royal Canadian Mint geeft sinds 2016 een nieuwe zilveren munt uit de Superman S-Shield 1 troy ounce zilveren munt. De munt is geslagen naar aanleiding van de populariteit van Superman welke is ontstaan in 1933 en gecreëerd door Joe Shuster. De munten zijn van 99,99% zilver gemaakt net zoals de gewone Maple Leaf munten. De Superman S-Shield 1 troy ounce zilveren munt heeft een nominale waarde van 5 Canadese Dollar.

Extra informatie

Land van herkomst Canada
Afmetingen 38 mm x 2.8 mm
Gewicht (gram) 31.1034
Zuiverheid 999.9
Producent Royal Canadian Mint
Oplage munt Nee
Jaartal van munt 2016

Er zijn drie manieren om u bestelling te ontvangen.

1. Verzekerde levering via Mikropakket

Wanneer u er voor kiest om u bestelling verzekerd te laten verzenden via Mikropakket is u bestelling volledig verzekerd tijdens het vervoer. Een dag voordat u bestelling verzonden kan worden sturen wij een mail zodat u weet dat de verzending klaar staat. Mocht u de desbetreffende dag niet aanwezig zijn op het door u aangeven adres kunt u dit aan ons melden dan zorgen wij ervoor dat de verzending een andere dag wordt verzonden. De kosten voor de verzekerde verzending bedragen €15.00

2. Privé chauffeur

Wanneer u kiest om de bestelling met een privé chauffeur te laten verzenden is u verzending volledig verzekerd tijdens het vervoer. U kunt samen met Hollandgold een dag en een tijd kiezen afstemmen. De kosten van een privé chauffeur bedragen €185.00

3. Afhalen op kantoor

Het is ook mogelijk om u bestelling op kantoor te komen afhalen. U kunt de bestelling van te voren via internet of telefonisch plaatsen. Wanneer deze bestelling op kantoor ligt zullen wij u een mail sturen. Naar aanleiding van deze mail kunt u bellen en een afspraak maken voor het ophalen van u bestelling. Voor het afhalen van u producten betaald u €9.00. Deze kosten ontstaan door het vervoer van de producten van ons beveiligde depot naar het kantoor.