• Meer dan 50.000 tevreden klanten
  • AFM vergunning
  • Verzekerde en discrete levering

Actuele koersen (kg): Goud: €54,309 | Zilver: €658

1:00

Remondis 1 kilo zilver baar

De zilverbaar bevat 1000 gram puur zilver en draagt de 'Good Delivery'-status. Deze zilveren baren worden geproduceerd volgens de strikte regels van de L.B.M.A. (Londen Bullion Market Association) door een erkende fabrikant. Zilverbaren met 'Good Delivery'-status zijn direct en wereldwijd verhandelbaar via professionele inkooporganisaties en banken.

Belast met 21% BTW

€ 894,70

Betaalmogelijkheden

Levertijd ongeveer 4 weken

Deze zilverbaren kunnen overal ter wereld weer verhandeld worden. Zilverbaren zijn belast met 21% BTW en met name interessant voor zakelijke klanten, aangezien de BTW aftrekbaar is. Wij adviseren particulieren om zilveren munten te kopen.

Remondis zilverbaren specificaties

De 1 kilo zilverbaar van Remodis heeft een zuiverheid van 99,9% puur zilver. De zilverbaar heeft een LBMA keurmerk en voldoet dus aan de hoogste kwaliteitseisen. Dankzij dit internationaal erkende keurmerk is deze Remondis zilverbaar van een 1 kilo ook gemakkelijk te verkopen. Bij de smelterij worden de baren met de hand gegoten en stuk voor stuk gewogen, zodat wij er zeker van te zijn dat het gewicht voldoet aan de specificaties.

Good delivery goudbaar

De zilverbaren van Remondis hebben van de Londen Bullion Market Association (LBMA) de status van ‘Good Delivery’ gekregen. Dat wil zeggen dat de zilverbaren wereldwijd erkend worden en dus ook in het buitenland gemakkelijk verhandeld kunnen worden.

Beleggers kopen zilverbaren als beleggingsobject of als alternatief voor een spaarrekening. De populariteit van het edelmetaal is de laatste jaren toegenomen door de dalende rente en de toenemende onzekerheid over banken en het monetaire beleid van centrale banken.

Meer informatie
Opslag BuitenlandNee