0item(s)

U heeft niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Queens Beast 2016 1 troy ounce gouden munt

  • Queens Beast 2016 1 troy ounce gouden munt Queens Beast 2016 1 troy ounce gouden munt
  • Queens Beast 2016 1 troy ounce gouden munt Queens Beast 2016 1 troy ounce gouden munt

Snel overzicht

Deze prachtige 1 troy ounce gouden Queens Beast munt is de eerste uit de 10 serie van de Queen's Beasts. Op de voorkant van de munt staat een leeuw in een beschermende houding en op de achterkant staat Koningin Elizabeth II.
€ 1.162,00
Tijdelijk niet leverbaar

Details

Deze schitterende 1 troy ounce gouden Queens Beast munt uit 2016 is afkomstig uit het Engelse munthuis The Royal Mint. De Queens Beast introduceert een nieuwe reeks gouden munten met het thema van de heldhaftige beelden (beesten) die wachtstonden bij de kroning van hare majesteit de koningin Elizabeth II. Op de voorkant van deze munt is dan ook een Leeuw te zien die een beschermende houding heeft aangenomen. Op de achterkant van de munt is de koningin neergezet met symbolen van koninklijke afkomst om gekroond te worden. Op deze zelfde achterkant staat ook de nominale waarde van 100 pond.

Extra informatie

Land van herkomst Verenigde Koninkrijken
Afmetingen 32.69mm
Gewicht (gram) 31.1000
Zuiverheid 999.9
Producent The Royal Mint
Oplage munt Nee
Jaartal van munt 2016

Er zijn drie manieren om u bestelling te ontvangen.

1. Verzekerde levering via Mikropakket

Wanneer u er voor kiest om u bestelling verzekerd te laten verzenden via Mikropakket is u bestelling volledig verzekerd tijdens het vervoer. Een dag voordat u bestelling verzonden kan worden sturen wij een mail zodat u weet dat de verzending klaar staat. Mocht u de desbetreffende dag niet aanwezig zijn op het door u aangeven adres kunt u dit aan ons melden dan zorgen wij ervoor dat de verzending een andere dag wordt verzonden. De kosten voor de verzekerde verzending bedragen €15.00

2. Privé chauffeur

Wanneer u kiest om de bestelling met een privé chauffeur te laten verzenden is u verzending volledig verzekerd tijdens het vervoer. U kunt samen met Hollandgold een dag en een tijd kiezen afstemmen. De kosten van een privé chauffeur bedragen €185.00

3. Afhalen op kantoor

Het is ook mogelijk om u bestelling op kantoor te komen afhalen. U kunt de bestelling van te voren via internet of telefonisch plaatsen. Wanneer deze bestelling op kantoor ligt zullen wij u een mail sturen. Naar aanleiding van deze mail kunt u bellen en een afspraak maken voor het ophalen van u bestelling. Voor het afhalen van u producten betaald u €9.00. Deze kosten ontstaan door het vervoer van de producten van ons beveiligde depot naar het kantoor.