0item(s)

U heeft niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Platinabaar 500 gram

  • Umicore 500 gram Platinabaar Umicore 500 gram Platinabaar

Snel overzicht

De platinabaar bevat 500 gram puur platina en heeft 'Good Delivery'-status. Deze platina baren worden geproduceerd volgens de strikte regels van de L.B.M.A. (Londen Bullion Market Association) door erkende fabrikanten. Platinabaren met 'Good Delivery'-status zijn via ons direct verhandelbaar.
€ 15.990,00
Levertijd 1 à 2 weken

Details

Alle geleverde platinabaren zijn gemarkeerd met het officiële "Feinplatin 999.5" keurmerk en afkomstig van LBMA geaccrediteerde fabrikanten Umicore, Heraeus of Degussa. Deze platinabaren worden wereldwijd verhandeld. Platinabaren met een zuiverheid van 999.5 zijn belast met 21% BTW. Let op, de fabricant is afhankelijk van de verkrijgbaarheid, dit is niet van te voren af te stemmen. De baar is afkomstig van Umicore, Heraeus of Degussa.

Extra informatie

Land van herkomst Duitsland
Afmetingen 120 x 70 x 6 mm
Gewicht (gram) 500.0000
Zuiverheid 999.5
Producent Umicore
Oplage munt Nee
Jaartal van munt N.v.t

Er zijn drie manieren om u bestelling te ontvangen.

1. Verzekerde levering via Mikropakket

Wanneer u er voor kiest om u bestelling verzekerd te laten verzenden via Mikropakket is u bestelling volledig verzekerd tijdens het vervoer. Een dag voordat u bestelling verzonden kan worden sturen wij een mail zodat u weet dat de verzending klaar staat. Mocht u de desbetreffende dag niet aanwezig zijn op het door u aangeven adres kunt u dit aan ons melden dan zorgen wij ervoor dat de verzending een andere dag wordt verzonden. De kosten voor de verzekerde verzending bedragen €15.00

2. Privé chauffeur

Wanneer u kiest om de bestelling met een privé chauffeur te laten verzenden is u verzending volledig verzekerd tijdens het vervoer. U kunt samen met Hollandgold een dag en een tijd kiezen afstemmen. De kosten van een privé chauffeur bedragen €185.00

3. Afhalen op kantoor

Het is ook mogelijk om u bestelling op kantoor te komen afhalen. U kunt de bestelling van te voren via internet of telefonisch plaatsen. Wanneer deze bestelling op kantoor ligt zullen wij u een mail sturen. Naar aanleiding van deze mail kunt u bellen en een afspraak maken voor het ophalen van u bestelling. Voor het afhalen van u producten betaald u €9.00. Deze kosten ontstaan door het vervoer van de producten van ons beveiligde depot naar het kantoor.