Boek: Geld, goud en zilver.

Sinds de financiële crisis zijn er steeds meer geïnteresseerden in goud en zilver. Zo slecht als het gaat met ons betaalmiddel, zo goed gaat het met deze edelmetalen. Iedereen kent het wel en iedereen praat er over, maar vrij weinig mensen weten precies wat goud en zilver nou met geld te maken heeft. Net als de edelmetalen zelf zijn de boeken over goud en zilver schaars. En dan met name de boeken in het Nederlandse taalgebied Het boek Geld, goud en zilver leert u meer over wat deze drie dingen nou met elkaar te maken hebben. Met antwoord op vele vragen, mooie foto's en heldere grafieken is het een onmisbaar boek voor hen die meer willen leren over edelmetalen en het verband met geld.

€ 24,53
Tijdelijk niet leverbaar

Om deze reden hebben Eric Mecking en Elmer Hogervorst een boek geschreven over goud, zilver en geld. In het boek staat niet alleen de geschiedenis van goud, zilver en geld. Ook worden er tal aan argumenten opgenoemd waarom u op dit moment goud zou moeten bezitten. Het boek geeft antwoord op praktische vragen en geeft u handige tips.

Eric Mecking is historicus en financieel-economisch analist. Hij studeerde geschiedenis aan de Universiteit van Amsterdam en publiceerde in 2005 Deflatie in aantocht en in 2006 Het drama van 1918. Elmer Hogervorst is fiscaal jurist. Hij studeerde rechten aan de Vrije Universiteit van Amsterdam en fiscaal recht aan de Universiteit Leiden.

Meer informatie
Afmetingen 22x228x162 mm
Zuiverheid -
Jaartal van munt N.v.t
Swiss opslag Nee
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!